Sahlgrenska Universitetssjukhuset, BUP-mottagning Hisingen

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Västra Götalandsregionen gör åter en satsning för att säkra den framtida psykologkompetensen. Vi erbjuder PTP-tjänstgöring på kvalitetssäkrade PTP-platser, med handledning och deltagande i PTP-program. Varmt välkommen att söka PTP hos oss!

Kan detta vara din nya arbetsplats?

Vår enhet Barn- och ungdomspsykiatri (BUP) Hisingen är en del av verksamhetsområdet Neurologi - Psykiatri - Habilitering. Vi är en öppenvårdsmottagning med syfte att besitta bred och djup kompetens i förhållande till vår patientgrupp, vilket är barn och ungdomar upp till 18-år med allvarlig psykisk ohälsa. Vi söker nu PTP-psykolog som ska bli en del av vårt engagerade team av både psykologer, socionomer, psykiatrisjuksköterskor, medicinska sekreterare och läkare.

Vårt team drivs av ett gott kamratskap, professionalitet och serviceanda. Med nya medel och förutsättningar utvecklar vi vår mottagning med målet att nå ut med hög tillgänglighet. Du kommer att ges möjlighet att utveckla din profession såväl inom specialistordningen som inom andra områden i samverkan med andra professioners kunskap och erfarenhet. Vi är en innovativ mottagning med flera spännande projekt på gång, som exempelvis hundterapi samt utvecklingsarbete inom ett hemmasittarprogram. Vi sitter i fräscha lokaler på Gamla Tuvevägen, nära Backaplan - ett expansivt område som ligger cirka 8 minuter från Göteborgs centrum med lokaltrafik. Utbudet av restauranger, affärer och träningsmöjligheter är stort.

Hur ser en arbetsdag ut?

Som PTP-psykolog hos oss är du en mycket viktig medarbetare och arbetar kritiskt och effektivt för att vi skall lyckas med vår vision - nämligen att skapa en bättre och tillgänglig vård för våra barn och ungdomar. Vi arbetar med ett aktivt patientdeltagande där varje patient medverkar i sin egen vård, från diagnos till behandling och uppföljning.

Dina arbetsuppgifter hos oss kommer i huvudsak att vara psykologiskt utrednings- och behandlingsarbete. Du fungerar som konsultativt stöd till våra vårdgrannar i barn- och ungdomspsykiatriska frågeställningar och du har även, tillsammans med dina kollegor, ansvar för dagjour. Arbetet sker i nära samverkan med övriga professioner och metoder samt förhållningssätt anpassas utifrån patientens behov. Du kommer att erbjudas handledning utifrån såväl KBT som Psykodynamisk inriktning.

Vem tror vi passar hos oss?

Vi vänder oss till dig som är utbildad psykolog och som vill vara med att fortsätta utveckla vår mottagning med gemensamt engagemang och nytänkande. Det är meriterande ifall du tidigare har arbetat inom barn-och ungdomspsykiatri men inte ett krav. Du har ett öppet sinne med god förmåga att kritiskt granska ditt arbete samt ett uttalat patientfokus som gestaltas i samarbete med patienten runt diagnostik och behandlingsmetoder. Framförallt är du en person som värdesätter det viktiga arbetet med barn och ungas psykiska ohälsa och vill arbeta för en framstående och tillgänglig barn och ungdomspsykiatri.

Då vi ser det som viktigt att du skall trivas hos oss, lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. För att mottagningen på bästa sätt ska återspegla och svara upp mot vår patientgrupps behov, ser vi gärna sökanden med olika kulturell och språklig bakgrund.  

Vi ska skapa och driva BUP-Hisingen - tillsammans, för patienten och med patienten. Vill du vara med? Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Määräaikainen yli 6 kuukautta
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/3446
Kontakt
  • Enhetschef, Anneli Eile Mutén, 070-020 68 26
  • Psykolog, Hedvig Löfqvist, 031-342 03 57
Facklig företrädare
  • Psykologförbundet, Eva Björklund, 070-082 22 38, eva.g.bjorklund@vgregion.se
Publicerat 2018-05-17
Sista ansökningsdag 2018-05-31

Takaisin avoimiin työpaikkoihin