NU-sjukvården, Område III, Kvinnoklinik, Förlossningen

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 500 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Kvinnokliniken
Välkommen till Nordvästa Götalands kvinnoklinik som är Sveriges sjätte största. Verksamheten har sin bas vid sjukhuset NÄL i Trollhättan. Kvinnoklinikens slutenvård består av förlossningsavdelning, BB-avdelning, gynekologiskavdelning och antenatalvårdsavdelning. Avdelningarna är samlade i gemensamma lokaler och har ett nära samarbete. Kliniken har även flera mottagningar. Gynekologisk mottagning, onkologisk gynekologimottagning och obstetrisk mottagning.

På förlossningsavdelningen NÄL föds ca 3700 barn/år. Avdelningen består av 10 förlossningsrum. Här arbetar barnmorskor, undersköterskor, läkare och ekonomibiträden.

Arbetsuppgifter
Tjänsten innebär både administrativt arbete (upp till 50%) samt kliniskt arbete som barnmorska. Du kommer att ha ett nära samarbete med avdelningscheferna vad gäller daglig drift och koordinering av förlossningsavdelningen, bemanning, förbättrings- och utvecklingsarbeten.

Som barnmorska på förlossningen vårdar du den gravida kvinnan från v 28+0. Du handlägger både den normala och den komplicerade förlossningen i samråd med det övriga obstetriska teamet.

Arbetstiden kan förläggas under dygnets alla timmar.

Kvalifikationer
Legitimerad barnmorska med minst tre års erfarenhet inom förlossningsvård.

Vi söker Dig som har god organisatorisk förmåga och med en positiv anda arbetar för en bra arbetsmiljö.

Vi lägger stor vikt vid att du vill främja ett samarbete mellan alla yrkeskategorier samt enheter inom kliniken för en lärande organisation.

Övrigt
Är du intresserad kontakta gärna någon av oss så berättar vi mer om tjänsterna!

Intervjuer sker fortlöpande under annonseringstiden. 

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Vakituinen
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/3570
Kontakt
  • Avdelningschef Annika Månebacke Wändel, tfn 010-435 03 64
  • Avdelningschef Eva Wilhelmsson, tfn 010-435 03 62
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet Sevinc Bayar , tfn 010-435 03 60
Publicerat 2018-05-28
Sista ansökningsdag 2018-07-15

Takaisin avoimiin työpaikkoihin