Sahlgrenska Universitetssjukhuset, BUP-mottagning Krokslätt

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Din nya arbetsplats?

BUP Krokslätt vänder sig till invånarna i Mölndal, Härryda och Öckerö. Verksamheten finns i helt nyrenoverade lokaler i Mölndal och vi befinner oss i ett spännande, utvecklande skede där vi genomför förändringar för att bättre möta patientbehovet och en mer ändamålsenlig organisation. Enheten bemannas av flera personalkategorier; sjuksköterskor, psykologer, kuratorer, läkare, vårdadministratörer, sektionsledare och enhetschef. För närvarande är vi cirka 35 personer som arbetar här men kommer nu att utöka verksamheten med ytterligare personal.

BUP Krokslätt är en öppenvårdsmottagning med syfte att besitta en bred och djup kompetens i förhållande till vår patientgrupp, vilken är barn och ungdomar upp till 18 år, med behov av specialistpsykiatri. Utrednings- och behandlingsarbetet inom enheten bedrivs i tvärprofessionella team som präglas av nära samarbete mellan olika yrkesgrupper. Vi samverkar med andra vårdgivare, skola och socialtjänst.

Vad kan vi erbjuda dig som söker?

På BUP Krokslätt erbjuder vi dig ett utvecklande och omväxlande arbete. Vi har som mål att alla ska trivas och må bra, så väl patienter som personal. Trivsel och gemenskap är viktiga ledord för oss! Som psykolog på BUP Krokslätt har du ett gott stöd i teamet och du har tillgång till närvarande arbetsledning och läkarkompetens. Du erbjuds både intern och extern handledning av erfarna psykologer med kännedom om verksamheten. Vidare erbjuds du utbildningar som exempelvis traumafokuserad KBT, interpersonell terapi, MI och i psykologiska test som WISC och AIDOS. Det finns även möjlighet att som psykolog gå specialistutbildning.

Hur ser en vanlig arbetsdag ut?

På vår mottagning består psykologens arbete i huvudsak av behandlings- och utredningsarbete. Detta innebär ofta kognitiv- och beteendeterapeutisk behandling av depression, ångest och självskadebeteende. Vidare psykologisk screening och testning vid misstanke om utvecklingsrelaterad funktionsavvikelse typ ADHD/AST. Psykologen fungerar även som konsultativt stöd till de övriga i teamet vad gäller psykologiska frågor, samt vid behov till vårdgrannar och skolor.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är legitimerad psykolog och har god förmåga att samarbeta i team. Vi värdesätter även egenskaper som god serviceanda och flexibilitet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av barn- och ungdomspsykiatriskt arbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi tillämpar registerkontroll innan beslut om anställning. Intervjuer sker fortlöpande under rekryteringstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Vakituinen
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/7343
Kontakt
  • Enhetschef, Annika Westlund, 076-836 69 50
Facklig företrädare
  • Psykologförbundet, Eva Björklund, 070-082 22 38 / eva.g.bjorklund@vgregion.se
Publicerat 2018-11-28
Sista ansökningsdag 2018-12-19

Takaisin avoimiin työpaikkoihin