Närhälsan Chefläkarenheten

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om arbetet

Som utvecklingsledare får du ett varierande arbete som omfattar såväl lokala som regionövergripande uppgifter. Din huvuduppgift är patientsäkerhetsarbete vilket innebär att ge stöd till linjechefer och medarbetare samt att delta i Närhälsans regionövergripande arbete. Tillsammans med övriga utvecklingsledare och chefläkare representerar du Närhälsan i det regionala sammanhanget.

I dina arbetsuppgifter ingår handläggning, utredning och uppföljning av IVO-ärenden, både på egen hand och tillsammans med chefläkaren. Du är delaktig i Lex Maria-utredningar och händelseanalyser, liksom att du ger stöd till linjechefer i avvikelsehantering inklusive rapportering i Medcontrol. Tillsammans med apotekare deltar du i läkemedelshanteringsfrågor. Du är också kontaktperson i vårdhygienfrågor.

Basplacering för tjänsten är i Skövde och du kommer att arbeta i huvudsak i Skaraborgsområdet, men även centralt inom Närhälsan. Resor i tjänsten ingår.

Om oss

Chefläkaravdelningen är en av stabsavdelningarna inom Närhälsan och omfattar fr om 1/1-19 drygt 25 medarbetare. Vi finns på Närhälsans fyra kontor i Borås, Göteborg, Skövde och Vänersborg. På varje kontor finns chefläkare, utvecklingsledare för patientsäkerhet och apotekare. I avdelningen finns också bland annat hälsofrämjande sjukvård, säkerhetschef/säkerhetsamordnare samt en del andra funktioner.

Om dig

Du som söker har högskoleutbildning inom hälso- och sjukvård samt erfarenhet av kliniskt arbete och av arbete inom primärvård.

Du har en god samarbetsförmåga samt kan och trivs med att arbeta i team, likväl som arbetet kräver att du är självständig. Arbetet kräver också att du har ett flexibelt förhållningssätt samt att du har god kommunikativ förmåga både i tal och skrift.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Vakituinen
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/7396
Kontakt
  • Monica Radeberg, Chefläkare, Tfn 070 - 954 43 74
  • Carina Söderlund, Utvecklingsledare, Tfn 070 - 243 31 36
Facklig företrädare
  • Martin Severinkangas, Vårdförbundet, Tfn 0762 - 028 113
Publicerat 2018-12-03
Sista ansökningsdag 2018-12-18

Takaisin avoimiin työpaikkoihin