Närhälsan Psykologenheten för mödra-och barnhälsovård, Göteborg

Närhälsan är störst i Sverige på primärvård. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Psykologenheten för mödra-och barnhälsovård P-MBHV Göteborg är en producentneutral enhet med uppdrag såväl i offentlig som privat verksamhet. Psykologenheten har åtta mottagningar i Göteborg. Vi söker nu en ny medarbetare till vår enhet.

Om arbetet

Tyngdpunkten ligger på förebyggande arbete och tidiga insatser med fokus på barns psykiska hälsa och utveckling och föräldrastöd. Du kommer att samarbeta med övrig personal inom mödra-och barnhälsovården. I arbetet ingår konsultation och fortbildning riktad till personal inom mödra-och barnhälsovården, föräldrastöd individuellt och i grupp, psykologisk behandling av korttidskaraktär samt viss bedömnings-och utredningsarbete. Samarbete med vårdgrannar, socialtjänst och förskola liksom deltagande i metodik och kvalitetsutvecklingsarbete inom mödra-och barnhälsovården ingår.

Om dig

Du skall vara legitimerad psykolog. Erfarenhet av arbete inom liknande verksamhet är ett krav. Fördjupad kunskap i konsultationsmetodik, psykologisk behandling tillämplig för uppdraget, metodik för utvecklingsbedömning samt föräldrastöd är meriterande.

Som person har du ett professionellt arbets- och förhållningsätt, stor vikt kommer läggas på personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Contrat de durée indéterminée
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2017/192
Kontakt
  • Helén Edfalk, Enhetschef, 070-32 45 640
Facklig företrädare
  • Elisabeth Tullhage, psykologförbundet, 031-34 50 816
Publicerat 2017-01-11
Sista ansökningsdag 2017-01-29

Retour aux postes vacants