Närhälsan Multimodala Rehabteamet och Grön Rehab Väster

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Närhälsan Multimodala Rehabteamet nivå 2 (MMR2) består av verksamheterna Multimodala Rehabteamet och Grön rehab Väster.

Verksamheten tar emot patienter med långvarig smärta och/eller ångest, depression och stressrelaterad ohälsa från hela Västra Götalandsregionen och kringliggande landsting. Verksamheterna är finansierade genom särskilda avtal och Rehabiliteringsgarantin.

Teamet är ackrediterat som ett multimodalt rehabiliteringsteam nivå 2 (MMR2), dvs specialistnivå inom primärvården. Teamet består av arbetsterapeuter, fysioterapeuter, kuratorer, läkare, psykologer och trädgårdsarbetare. Sammanlagt är vi 15 anställda.

Vi erbjuder behandling på Datavägen 1 i Askim och på Åkereds Skolväg 5 i Åkered och som personal i teamet kan man ha patientverksamhet på båda dessa platser. Så långt det är möjligt är man på ett och samma ställe under en hel arbetsdag och den behandling man utför ska ges där förutsättningarna är de bästa.

Om arbetet

Som psykolog/psykoterapeut i teamet genomför du bedömning inför rehabilitering samt arbetar med individuellt utformad behandling, gruppbehandling samt gruppundervisning i tvärprofessionella grupper. Du deltar också i teamets arbete kring patienten bla innehållande teammöten varje vecka samt vid behov rehabmöten där även patientens läkare, arbetsgivare, Arbetsförmedlingen och Försäkringskassan kan medverka. Dokumentation sker i journal AsynjaVisph samt i remissvar efter avslutad rehabilitering.

Om dig

Vi söker dig som är psykolog och/eller psykoterapeut med utbildning i och erfarenhet av behandling av patienter med långvarig smärta, utmattningssyndrom och annan psykisk ohälsa. Du ska gärna ha flera års erfarenhet inom yrket. Kunskaper inom fältet KBT, ACT, korttidsterapi, mindfulness och kroppsterapi är meriterande liksom erfarenhet och intresse för att arbeta med grupper.

Du ska ha intresse för och erfarenhet av teamarbete. Du ska ha vana att bedöma patienters rehabiliteringspotential och erfarenhet av att sammanfatta detta i skrift.

Det är viktigt att du är trygg i din yrkesroll, trivs med teamarbete och har ett biopsykosocialt synsätt. Erfarenhet från vuxenpsykiatri, primärvård och/eller företagshälsovård är meriterande. Vi värdesätter att du är flexibel, har god samarbetsförmåga och förmåga att se till helheten och verksamhetens bästa.

Villkor

Anställningsgrad 75-100%, men kan diskuteras.

Anställningsform Contrat de durée indéterminée
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75-100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2017/6842
Kontakt
  • Hanna Söderberg, Enhetschef, Tfn 0727 - 21 14 80
Facklig företrädare
  • Annika Westergård, Psykologförbundet , Tfn 070 - 508 67 81
Publicerat 2017-10-09
Sista ansökningsdag 2017-10-23

Retour aux postes vacants