Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Geriatrik Mölndal, Avdelning 235

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om verksamheten

Våra patienter är över 65 år och vi arbetar med akutsjukvård, där direktintag sker från akuten. Många av våra patienter kommer direkt från ambulansen, framförallt de med höftfrakturer. Vi arbetar med att utreda, behandla och rehabilitera äldre patienter med somatisk, ofta multifaktoriell sjukdom, för att de ska kunna uppnå optimal funktion.

Inom geriatriken har vi patienten i fokus och arbetar teambaserat med fysioterapeuter, arbetsterapeuter, farmaceuter, sjuksköterskor, undersköterskor och läkare som alltid finns på plats dagtid. Du blir uppbackad av ditt team i det dagliga arbetet och alla professioner är delaktiga i omhändertagandet av patienterna. Inom geriatriken är vi tre vårdavdelningar som arbetar likvärdigt.

Varför ska du arbeta hos oss?

- Du behöver inte välja mellan kirurgi och medicin.
- Vi ligger i framkant med vårt kvalitets- och patientsäkerhetsarbete.
- Du får en ordentlig introduktion, för att du ska känna dig trygg i ditt arbete.
- Vi är rädda om vår personal och därför har du till gång till gratis massage som anställd hos oss.
- Du får en bred kompetens och har stor möjlighet att utvecklas i ditt arbete.

Om arbetet

Du kommer att arbeta med vanligt förekommande arbetsuppgifter för undersköterskor, vilket innebär en varierande och stimulerande arbetsdag- där du gör skillnad! Inom geriatriken månar vi om din kompetensutveckling och i samarbete med bland annat läkarna och paramedicinarna utformar vi bland annat föreläsningsserier för att du ska utvecklas i din yrkesroll. Din utveckling och trivsel är viktig för oss.

Vem passar här?

Om du är utbildad undersköterska kan du vara vår nya kollega! Arbetet som undersköterska kräver att du kan samarbeta och har en god kommunikationsförmåga. Du har gott omdöme och väger in komplex information när du ska uttala dig eller agera. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Låter detta som en spännande tjänst och en chans för dig att utvecklas? Känner du att detta är din framtida arbetsplats? Urval och intervjuer sker löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan, redan idag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Contrat de durée indéterminée
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg, Mölndal
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/6567
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Louise Vinberg, 070- 085 27 54
Facklig företrädare
  • Kommunal, Elvira Osmanovic, 031-343 19 14
Publicerat 2018-10-26
Sista ansökningsdag 2018-11-09

Retour aux postes vacants