Närhälsan Hentorp Vårdcentral, Skövde

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss
Delar du Närhälsans kärnvärden, Omtänksam, Pålitlig och Nytänkande?

Välkommen till oss!   

Vi välkomnar fler arbetskamrater till Närhälsan Hentorp Vårdcentral. Här ansvarar vi för drygt 8100 listade patienter genom bla läkarmottagning, distriktssköterskemottagning, BVC, sköterskeledda specialistmottagningar, mottagning för psykisk hälsa och ackrediterat laboratorium.
Vårdcentralen ligger naturnära med cykelavstånd från centrum och goda kommunikationsmöjligheter med buss.

Om arbetet
Som sköterska/distrikssköterska på vår vårdcentral arbetar du allsidigt med patienter i alla åldrar både genom eget mottagningsarbete och i samarbete med läkare. Spännvidden i arbetsuppgifterna är utmanande. Du arbetar med rådgivning, medicinsk bedömning och triagering via telefon såväl som i planerad och akut mottagning och arbetet är mycket självständigt.

Har ett särskilt intresse av våra livsstilssjukdomar såsom astma/KOL, diabetes och hjärt/kärlssjukdom så kan kompetensutveckling erbjudas inom delar av dess områden för arbete med särskilt riktade insatser.

Om dig
Vi söker nu brett efter flexibel person personer som vill bli en del av vår arbetsgrupp. Lägsta utbildningsnivå är legitimerad sjuksköterska.
Du har flera års yrkeserfarenhet inom primärvård alternativt en bred erfarenhet från sjukvård både från akutvård, äldrevård, rådgivningsarbete osv. Det är viktigt att ha en rejält utrustad ”ryggsäck” med erfarenhet av möten och bedömningar av patienter och deras närstående för att kunna ge ett förtroendefullt omhändertagande i den breda verksamhet vi befinner oss i.

Specialistutbildning som distriktssköterska är meriterande. Diabetes och Astma/KoL kompetens 15 hp samt rökavvänjning är meriterande.

Vi letar efter en självständig person som utvecklat en trygghet i sin profession, har hög flexibilitet och som har lusten, glädjen och drivet som krävs för att verka i primärvården.  

Närhälsans öppenvårdsarbete står för Omtanke, Pålitlighet och Nytänkande och detta är egenskaper som du ska ha förmåga att omvandla till verklighet tillsammans med arbetskamrater, chefer och andra samarbetspartners.

Övrigt
Intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Contrat de durée indéterminée
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/7215
Kontakt
  • Sonya Cansu, Vårdcentralschef, tel. 070-503 73 67
Facklig företrädare
  • Martin Severinkangas, Vårdförbundet, tel. 076-202 81 13
Publicerat 2018-11-23
Sista ansökningsdag 2019-01-01

Retour aux postes vacants