Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Gynekologi och reproduktionsmedicin

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Är du barnmorska och vill arbeta med kvinnors reproduktiva hälsa? Vill du göra skillnad och ha ett intressant, roligt och utvecklande arbete? Då tycker vi att du ska söka dig till oss!

Avdelning 313/abortmottagningen bedriver abortverksamhet, benign gynekologisk kirurgi och poliklinisk behandling för hyperemisis. Vi finns på Östra sjukhuset och bedriver öppenvård måndag-fredag. På avdelningen arbetar barnmorskor, läkare, sjuksköterska och undersköterskor. Tillsammans utgör vi ett gott gäng med god stämning och högt i tak.

Arbetsuppgifter

Som barnmorska roterar du mellan avdelnings- och mottagningsarbete och får därför ett självständigt och omväxlande arbete. Du kommer att arbeta med omhändertagande av abortpatienter både på avdelning och mottagning, pre- och postoperativ omvårdnad samt poliklinisk behandling och bedömning av hyperemisis patienter. För oss är det en självklarhet att sätta patienten i fokus och vi vill att du som börjar hos oss alltid är mån om att ge våra patienter ett gott omhändertagande.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad barnmorska och har förskrivningsrätt. Tidigare erfarenheter från gynekologiskt arbete är meriterande men inget krav.

Vi värdesätter god samarbetsförmåga, noggrannhet samt ett positivt och utåtriktat förhållningssätt. Stort vikt läggs vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Contrat de durée indéterminée
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Kan diskuteras
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/7369
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Malin Portillo , 031- 343 57 23
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Carina Deréus , 070- 082 40 16
Publicerat 2018-11-29
Sista ansökningsdag 2018-12-20

Retour aux postes vacants