Närhälsan Götene Vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss
Vi välkomnar en ny medarbetare till oss på Götene vårdcentral. Vårdcentralen är med cirka 35 medarbetare och ca 8200 listade patienter på vårdcentralen. Här finns bl a läkarmottagning, distriktssköterskemottagning, BVC, sköterskeledda specialistmottagningar, mottagning för psykisk hälsa och ackrediterat laboratorium.

För oss på Götene vårdcentral står patienten alltid i fokus. Verksamheten präglas av ett gott samarbete och vi har ett spännande och omväxlande arbete med patienter i alla åldrar. Hos oss erbjuds du en positiv arbetsmiljö med humor och laganda.

Här kan du läsa mer om Närhälsan Götene vårdcentral: http://www.narhalsan.se/gotenevardcentral

Om arbetet
Vi erbjuder ett omväxlande arbete där du kommer få arbeta för invånarnas hälsa genom rådgivning, behandling och hälsofrämjande arbete. Du kommer få arbeta självständigt med mottagningsarbete och telefonrådgivning. Arbete på BVC kan ingå.

Om dig
Du är distriktssköterska. Vi arbetar aktivt tillsammans med nya arbetssätt för att skapa ett mervärde för våra patienter, lägger stor vikt vid personliga egenskaper och flexibilitet.

Erfarenhet av arbete inom primärvård är meriterande.

Övrigt
Intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Contrat de durée indéterminée
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Götene
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/7508
Kontakt
  • Lena Vestlin, Vårdcentralschef, tel. 070-085 26 19
Facklig företrädare
  • Martin Severinkangas, Vårdförbundet, tel. 076-202 81 13
Publicerat 2018-12-05
Sista ansökningsdag 2018-12-31

Retour aux postes vacants