Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Lungmottagning barn

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Din nya arbetsplats?

Vi är en öppenvårdsmottagning, lokaliserad tillsammans med Allergimottagning och CF mottagning barn inom Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus. Vårt uppdrag är att utreda, behandla och följa upp barn och ungdomar med lungsjukdom inom Västra Götaland och andra delar av Sverige. Tillsammans är vi tre specialiserade mottagningar som samarbetar med varandra på olika sätt.

Hur ser en vanlig arbetsdag ut?

Patient och föräldrar möter team som består av kurator, psykolog, fysioterapeut, dietist, sjuksköterska och läkare. Som barnsjuksköterska arbetar du på mottagningen med både egna planerade besök samt läkarbesök. Akuta besök till mottagningen förekommer också för att kunna möta patienternas behov. I samband med besöken utförs blanda annat spirometri och andra provtagningar.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med specialistutbildning inom barnsjukvård eller annan specialistutbildning och/eller flerårig erfarenhet av barnsjukvård. Vi lägger stor vikt vid egenskaper så som initiativ- och samarbetsförmåga samt personlig lämplighet.

Du har förmåga att prioritera mellan olika arbetsuppgifter, vilja och engagemang att utveckla vården tillsammans med oss. 

Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan idag så träffas vi och berättar mer om oss!

Anställningsform Vast dienstverband
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/2873
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Marie Hallman , 070- 082 26 29
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Gunilla Hermansson, 031- 343 61 38
Publicerat 2018-06-15
Sista ansökningsdag 2018-07-15

Terug naar vacatures