Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Vårdfarmaci

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Verksamhetsbeskrivning

Verksamhet Läkemedel på Sahlgrenska Universitetssjukhuset (SU) består av Klinisk farmakologi, Sjukhusapoteket VGR/SU, Strategiska rådet för läkemedelsfrågor och Vårdfarmaci. Verksamheterna har både SU-interna och regionala uppdrag. Sedan några år tillbaka har vi receptarier och apotekare som arbetar inom olika vårdverksamheter på sjukhuset och nu har vi önskemål om en apotekare som kommer att vara verksam inom Verksamhet Beroende. Verksamhet Beroende erbjuder såväl sluten som öppen vård. Patienterna har psykiatrisk problematik med komplexa vårdbehov.

Arbetsuppgifter

  • Arbeta strukturerat med läkemedelsgenomgångar i samarbete med läkare och sjuksköterskor.
  • Ge stöd för ett strukturerat arbetssätt med vård och läkemedelsberättelser.
  • Ge kompetensstöd och utbildning till sjuksköterskor avseende läkemedelskunskap.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad apotekare med erfarenhet av att arbeta med klinisk farmaci inom hälso- och sjukvård. Du har en magisterexamen i klinisk farmaci alternativt apotekare med utbildning eller erfarenhet inom klinisk farmaci.

Det är av stort värde att du kan arbeta självständigt samtidigt som du har lätt för att samarbeta i team med andra professioner och har förmåga att se utvecklingsmöjligheter i det du arbetar med.

Du har god förmåga att utrycka dig i tal och skrift och har goda kunskaper i svenska språket. Du är gärna idérik och har patientens bästa i fokus. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tijdelijk dienstverband langer dan 6 maanden
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/7288
Kontakt
  • Enhetschef, Linnea Björklund, 072- 246 95 19
  • Enhetschef, Agneta Dorup, 072- 241 31 60
Facklig företrädare
  • SACO, Reza Asadian, 031- 342 45 28/ 073- 075 79 46
  • SACO, Margit Lindblad , 070- 296 12 37
Publicerat 2018-11-27
Sista ansökningsdag 2018-12-11

Terug naar vacatures