NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Våra två sjukhus är NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 270 000 invånare. Patientbredden gör arbetet spännande och varierande. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Tillsammans är vi cirka 5 500 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. I NU-sjukvården har du det mesta inom räckhåll. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Reumatologen
I Uddevalla är du mitt i Bohuslän nära ett rikt utbud av upplevelser och aktiviteter på både hav och land året runt. Här finns charmiga fiskeläger, salta bad och varma mjuka granitklippor; vandringsleder genom vårblommande naturreservat; hummerfiske på hösten och vinterpaddling i en snöpudrad skärgård. En timme söderut ligger storstadens kultur och nöjesliv i Göteborg.

Arbetsplats
Vid reumatologen arbetar idag 4 specialister och 3 ST-läkare. I enhetens team ingår förutom läkare sjuksköterskor, undersköterska, kurator, sjukgymnaster och arbetsterapeuter. Vi arbetar tillsammans för att kontinuerligt förbättra vården och befinner oss nu i ett starkt utvecklingsskede. Vår mottagning har en infusionsenhet, sjuksköterskemottagning samt en stor och teambaserad dagvårdsenhet med möjlighet till bassängträning i samma byggnad. Vi använder ultraljud i det dagliga arbetet. All typ av reumatologisk vård bedrivs på enheten förutom den mest högspecialiserade regionvården som sker på Sahlgrenska Universitetssjukhuset i Göteborg. Vi har också en konsultfunktion för primärvården och övriga verksamheter inom NU-sjukvården i reumatologiska frågor.

Samarbetet med övriga reumatologmottagningar i Västa Götalandsregionen fungera väl och vi har ett utbildningsutbyte med reumatologkliniken på Sahlgrenska sjukhuset. Västra Götalandsregionen har särskild studierektor för fortbildning inom reumatologi.

Arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i en läkargrupp som gemensamt bemannar reumatologens funktioner.

Du kommer att arbeta i ett team med andra yrkeskategorier 

Vi erbjuder:

  • Stimulerande och omväxlande arbetsuppgifter
  • Möjlighet att påverka och utveckla vården
  • Personlig och professionell utveckling
  • Positiv stämning och bra sammanhållning
  • Kompetenta sjuksköterskor lång erfarenhet av reumatologi
  • Möjlighet att påverka arbetstiden
  • Kontinuerlig fortbildning och möjlighet att bedriva forskning
 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är leg.underläkare.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där bemötande och förmåga till samarbete står i fokus. Du tycker om att hjälpa andra, har ett empatiskt förhållningssätt och kan arbeta självständigt med patienten i centrum. Vi förväntar oss att du bidrar till enhetens förbättringsarbete.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Prosjekt lenger enn 6 måneder
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Uddevalla
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2017/4507
Kontakt
  • Läkarchef Gunnar Nylén , tfn 070-24 61 451
Facklig företrädare
  • Sveriges läkarförening Viktoria Börjesson, tfn vxl 010-435 00 00
Publicerat 2017-06-16
Sista ansökningsdag 2017-07-31

Tilbake til ledige stillinger