Närhälsan Munkedal vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss 

Närhälsan Munkedal vårdcentral är en välfungerade och trevlig vårdcentral med engagerad personal som erbjuder första linjens vård till våra ca 9100 listade invånare. Vi har alla för primärvården aktuella professioner och rehabmottagning, barnmorskemottagning och ungdomsmottagning finns i samma hus som oss. Vi ser utbildning och kompetensutveckling som en självklar del av vår verksamhet för att hela tiden förbättra den vård vi ger till vår befolkning.

Västra Götalandsregionen gör åter en satsning för att säkra den framtida psykologkompetensen. Vi erbjuder PTP-tjänstgöring på kvalitetssäkrade PTP-platser, med handledning och deltagande i PTP-program. Varmt välkommen att söka PTP hos oss!

Om arbetet

Vi erbjuder nu PTP-tjänstgöring med möjlighet till fortsatt anställning efter legitimation på Närhälsan Munkedal Vårdcentral. Primärvården är första linjens vård vid psykisk ohälsa vilket innebär tidiga psykologiska bedömningar, akutbedömningar, ge kortare terapeutiska samtalsserier vid lindrig eller måttliga former av psykisk ohälsa exempelvis ångest, sömnproblem och depression, samt att ge gruppbehandlingar i egen regi och tillsammans med Rehabmottagningen. Arbetstiden förläggs efter samråd och för att passa patienternas behov. Vi vill även utveckla möjligheten att erbjuda behandling via internet när det är lämpligt.

Om dig

Då ditt arbete som psykolog på vårdcentral är mycket varierat och spänner över ett brett arbetsfält är det viktigt med flexibilitet, att kunna växla tempo och att individualisera behandlingen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där god samarbetsförmåga, professionellt förhållningssätt och ansvarstagande värdesätts. Det är viktigt att du lever upp till Närhälsans kärnvärden: pålitlig, omtänksam och nytänkande.

Villkor
Visstidsanställning till 2019-08-31

Anställningsform Prosjekt lenger enn 6 måneder
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Munkedal
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/2785
Kontakt
  • Kristina Carlsson, Vårdcentralschef, 0733 347067
Facklig företrädare
  • Annika Westergård, Psykologförbundet, 0705 086781
Publicerat 2018-04-20
Sista ansökningsdag 2018-07-15

Tilbake til ledige stillinger