NU-sjukvården, Område III, Administration, Läkare vuxenpsykiatri

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 500 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Vuxenpsykiatrisk öppenvård med placering i Munkedal
Psykiatrisk öppenvård är basen i specialistpsykiatrin och målet är att så långt som möjligt kunna ge utredning, behandling, vård och stöd i patientens närmiljö. Målgruppen är personer som har behov av psykiatrisk specialistvård.

Verksamheten har en kombination av mottagningar med lokalt ansvar för ett upptagningsområde och subspecialiserade mottagningar. Som överläkare har du möjlighet att utveckla och utvecklas inom områden som intresserar dig.

Vi ser människan utifrån en helhetssyn som tar hänsyn till såväl fysiska som psykiska och sociala aspekter, något som återspeglas i vårt breda utbud av behandlingsformer för att möta den enskilda människans behov på rätt nivå.

Om tjänsten
Som överläkare hos oss ingår du i ett mindre team som finns där för befolkningen i Munkedal. Teamet består av läkare, psykologer, kuratorer, psykoterapeuter, sjuksköterskor, skötare och teamsekreterare. Vi kan erbjuda dig ett spännande och stimulerande arbete, där fokus på utvecklingsarbete inom enheten och på kliniken spelar en viktig roll.

Du kommer arbeta teambaserat där läkarrollen har en central plats, tillsammans med kollegor och övrig personal med mångårig erfarenhet. För patienter med behov av stöd under kväll och natt har du möjlighet att lämna uppdrag för hembesök av mobila akutteam, vilket innebär en ökad trygghet för patienter och anhöriga.

Bakjour ingår och möjlighet till forskning och handledning finns. Vi ser samarbetet mellan överläkare och enhetschef som en viktig framgångsfaktor för mottagningarna. Vi värnar också om ett gott samarbetsklimat inom läkargruppen och i den större ledningsgruppen med chefer och överläkare.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är specialistläkare i psykiatri, detta är ett krav för tjänsten. Du har lätt för samarbete såväl med patienter och kollegor, och kommunicerar väl på svenska, både muntligt och skriftligt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt
Goda pendlingsmöjligheter finns till Munkedal, med stationen precis utanför mottagningen!

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Fast stilling
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75-100%
Ort Munkedal
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/3628
Kontakt
  • Läkarchef, Per Persson, tfn 010-435 62 47
Facklig företrädare
  • Mattias Jungevik-Edvinsson , tfn 010-435 62 30
Publicerat 2018-05-25
Sista ansökningsdag 2018-07-20

Tilbake til ledige stillinger