NU-sjukvården, Område II, Administrativ enhet, ÖNH

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 500 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Beskrivning
Vi söker en serviceinriktad och positiv kanslist till vår reception på Öron-, näs- och halsmottagningen, NÄL. Du kommer att ta emot patienter i receptionen, hantera e-arkiv och post samt vara behjälplig med övriga administrativa sysslor. Tjänsten är ett vikariat som sträcker sig till årsskiftet, förlängning kan bli aktuellt.

Kvalifikationer
Du är en positiv person som har lätt för det sociala samspelet. Du ser patienten som vår ”kund” och är noga med att ge en mycket god service. Har du tidigare erfarenhet från ett serviceyrke är detta meriterande, likaså erfarenhet från det patientadministrativa systemet Elvis. Du behärskar det svenska språket mycket väl i både tal och skrift. Du har lätt för att samarbeta, är stresstålig och kan ha många bollar i luften. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Prosjekt 3-6 måneder
Anställningen avslutas 2018-12-31
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/4579
Kontakt
  • Enhetschef, Charlotta Nilsson, tfn. 010-435 36 82
Facklig företrädare
  • Vision, Ulrika Andersson, vxl. 010-435 00 00
Publicerat 2018-07-11
Sista ansökningsdag 2018-07-25

Tilbake til ledige stillinger