Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Handkirurgi

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Din nya arbetsplats?

Vi säger tack till två blivande pensionärer och ser framemot att välkomna nya kollegor till vår specialistmottagning.

Vi hoppas att du vill bli en del av vårt team med medicinska sekreterare, vårdadministratörer, kanslister, operationskoordinatorer, sjuksköterskor, undersköterskor och läkare.

På handmottagningen arbetar totalt 11 medarbetare inom den administrativa enheten. Inom handkirurgin behandlar vi patienter som besväras av flera olika sjukdomstillstånd i händerna. En stor andel av våra patienter kommer med akuta skador. Vi opererar allt från små barn med medfödda handmissbildningar till äldre personer med felställningar i handen.

Tillsammans gör vi skillnad! Vi känner stolthet över vårt viktiga arbete och vill att patienten ska känna trygghet och respekt.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi som jobbar här är ett trevligt gäng som värnar om både varandra och våra patienter. Oavsett om du har lite eller mycket erfarenhet som medicinsk sekreterare/vårdadministratör så ska vi se till att du kommer in i arbetet på ett tryggt sätt. Hos oss arbetar du dagtid, måndag till fredag.

Hur ser en vanlig arbetsdag ut?

I arbetsuppgifterna ingår det att ansvara för utskrift av läkardiktat, diagnos- och åtgärdsregistreringar i ELVIS, registrering i kvalitetsregister. Vi har digital diktering - MedSpeech, Melior samt E-arkiv.

Vi erbjuder dig en trivsam arbetsplats och en möjlighet att utvecklas i din profession. Vi tror på varierande arbetsuppgifter för att skapa dynamik och utveckling och därför välkomnar vi nytänkande i arbetet för att skapa flexibilitet och för att hålla nyfikenheten vid liv.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har hälso- och sjukvårdsadministration alternativt motsvarande godkänd medicinsk-/läkarsekreterarutbildning. Ett krav är också att du har goda kunskaper i svenska språket, i tal och skrift. Fördjupad DRG-kunskap och/eller kunskap i ELVIS är meriterande för tjänsten

Intervjuer och urval sker löpande under ansökningstiden.

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsform Fast stilling
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/6849
Kontakt
  • Enhetschef, Sandra Klintberg, 070- 020 61 43
Facklig företrädare
  • Vision, Catharina Hagstedt, 031- 342 30 91
Publicerat 2018-11-08
Sista ansökningsdag 2018-11-22

Tilbake til ledige stillinger