Regionservice, Trollhättan

Skillnaden startar med oss. Vi gör att Västra Götalandsregionens patienter, personal och besökare kan få god vällagad mat. Som kostchef bidrar du till vårt arbete med patientsäkerhet, hållbarhet och bra service.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill vara produktionsansvarig för våra sjukhuskök i Trollhättan och Uddevalla. Trollhättans kök producerar enligt cock-serve metoden och levererar i första hand mat och livsmedel till NÄL och Uddevallas sjukhus. Köken levererar även catering samt bedriver restaurang och caféverksamhet på sjukhusen. Arbetet innebär att tillsammans med servicechef, teamledare och köksmästare fortsätta utveckla en hållbar måltidsproduktion. Som kostchef är du ansvarig för kökets samlade resultat inom verksamhet, ekonomi och personal. Du ingår i den övergripande ledningsgruppen där vi tillsammans utvecklar måltidsverksamheten för hela Västra Götalandsregionen. Alla våra kök är KRAV certifierade och vi har ett aktivt arbete för att minska klimatpåverkan från våra måltider.

Våra medarbetare lägger grunden för en fungerande vård och samhälle. Regionservice är Västra Götalandsregionens blodomlopp. Utan oss stannar maskineriet.

Kvalifikationer

Du bidrar till att vår måltidsverksamhet har en god serviceleverans genom att:

  • kommunicera och skapa goda relationer
  • sätta upp mål, involvera och följa upp
  • delegera och skapa utveckling för medarbetarna
  • skapa en inbjudande måltidsupplevelse med säker livsmedelshygien

Du har chefs- och ledarerfarenhet avseende personal, ekonomi och verksamhetsansvar och lever upp till de kompetenser som är kriterier för chefer inom VGR: arbeta värdegrundsbaserat, mål- och resultatorienterat, kommunikativt och utvecklingsorienterat. Du har högskoleutbildning med examen från kostvetarprogrammet eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Givetvis har du en stor passion för mat och att utveckla måltidsupplevelsen för Patienter inom Västra Götaland.

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsform Fast stilling
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/7322
Kontakt
  • Linda Martinsson, Områdeschef, 0700-823524
Facklig företrädare
  • Ingrid Martinsson, Kommunal, +46104737838
  • Carina Hammarsberg, Ledarna, +46706420487
Publicerat 2019-02-06
Sista ansökningsdag 2019-02-20

Tilbake til ledige stillinger