Närhälsan Alingsås jourcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om arbetet 

Vi söker dig som vill arbeta kvällar och helger med oss på Närhälsan Alingsås jourcentral.

Hos oss erbjuds du ett varierande arbete där patienten står i fokus. Här prioriteras inkommande patienter då vi har Drop-In mottagning. Som sjuksköterska är du ett viktigt stöd till övriga yrkesgrupper på jourcentralen. I dina arbetsuppgifter ingår triagering och akut omhändertagande av patienter, men även övriga arbetsuppgifter vanligt förekommande på jourcentral.

Om oss

I januari 2016 öppnade Närhälsan Alingsås jourcentral i Närhälsans regi. Det är en kvälls- och helgöppen jourmottagning i Närhälsan Sörhaga vårdcentrals lokaler som är centralt belägna i Alingsås. Våra öppettider är måndag-fredag kl 17-22 och helgdagar kl 10-16.

Jourcentralens uppdrag innebär att ge en god vård på jourtid. Vi arbetar i team bestående av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare.

Om dig

Du är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet av arbete på jour- eller vårdcentral alternativt akutsjukvård. Vi tycker det är viktigt att du har god samarbetsförmåga och är flexibel i ditt sätt att arbeta. Ett professionellt arbetssätt och gott bemötande av kunder och patienter är en självklarhet för dig. Du behöver också vara strukturerad i ditt arbetssätt, ha en stark lagkänsla och en god förmåga att kommunicera. 

Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande är våra ledord som vi gärna ser att du reflekterar över i ditt personliga brev.

Villkor

Tjänsten gäller en timanställning vid behov samt semestervikariat för sommaren 2019.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Prosjekt lenger enn 6 måneder
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Timanställning/semestervikariat
Ort Alingsås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/7408
Kontakt
  • Malin Sköld, Enhetschef, Tfn 0727 - 20 13 40
Facklig företrädare
  • Lena Jansson, Vårdförbundet, Tfn 0724- 51 94 14
Publicerat 2018-12-03
Sista ansökningsdag 2019-01-31

Tilbake til ledige stillinger