Västfastigheter, Område Projekt, Projektenhet Göteborg

Västfastigheter bygger hus som räddar liv. Vi bygger nytt, utvecklar och ansvarar för driften i kritiska vårdmiljöer samt inom kollektivtrafik och kultur- och utbildningssektorn i hela Västra Götalandsregionen. Tillsammans med våra kunder och samarbetspartners skapar vi hållbara miljöer. Därför söker vi dig som vill ha meningsfulla arbetsuppgifter och vill göra verklig skillnad för patienter och vårdpersonal.

Läs mer om oss på www.vastfastigheter.se

Vill du vara med och skapa nya spännande sjukhusmiljöer? Är projektledning något du vill utvecklas inom? Då är du kanske vår blivande trainee.

Inom område projekt ansvarar vi för genomförande av olika typer av projekt, från mindre ombyggnader till stora nyproduktioner. Vi medverkar i och driver projekt från tidiga förstudier till projektering och byggande. Läs gärna mer om våra pågående och planerade spännande projekt på www.vastfastigheter.se

Framtidens Samhällsbyggare är ett helt unikt traineeprogram som har utvecklats gemensamt av företag och organisationer inom Göteborgsregionen. Genom vårt samarbetskoncept formar vi framtidens medarbetare i ett gränsöverskridande program mellan samhällsbyggnadssektorns olika branscher, företag och kommunala verksamheter. Genom programmet ger vi dig chansen att utvecklas på ett sätt som sektorn behöver för att ta sig an framtidens byggande.

Som trainee kommer du att få en tillsvidareanställning på Västfastigheter. Under 14 månader ingår du i traineeprogrammet och genomför breddningsperioder i tre andra företag eller förvaltningar, samt deltar i ett utvecklingsprogram i kommunikation, grupputveckling och personlig utveckling. Genom att ingå i traineeprogrammet får du chansen att skaffat dig en helt unik erfarenhet och ett brett kontaktnät som kommer att ge dig fantastiska karriärmöjligheter inom hela sektorn.

För mer information om traineeprogrammet Framtidens samhällsbyggare http://www. framtidenssamhallsbyggare.se/

Rollen som trainee projektledare på Västfastigheter
Som trainee hos oss kommer du att vara delaktig i projektens olika skeden som förstudie, projektering och byggande. Du biträder projektledare med granskningar av handlingar, tidsplanering och budget samt deltar i avstämningar med kunder och leverantörer. Du får en bred introduktion som siktar mot att du kan ta en roll som biträdande projektledare vid traineeperiodens slut.

Din profil
Vi söker dig som har ingenjörsutbildning på högskole- eller civilingenjörsnivå. Du bör vara inom loppet av de tre första åren i din karriär. B-körkort är ett krav. Du är strukturerad, handlingskraftig, tar lätt egna initiativ och har en god planerings- och organiseringsförmåga. Ditt samhällsengagemang är stort och du drivs av att utveckla de branschgemensamma utmaningar som finns. Din utbildning och erfarenhet har utvecklat din fallenhet till kritiskt reflekterande. Andra upplever det lätt att samarbeta med dig och du är en god kommunikatör.

I din ansökan vill vi att du beskriver varför just du är Framtidens samhällsbyggare.

Anställningsform Fast stilling
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/888
Kontakt
  • Anna Rick, Projektchef, 070-020 65 75
Facklig företrädare
  • Daniel Hansson, Vision, 070-780 57 59
  • Matts Jönsson, SACO, 070-785 38 89
Publicerat 2019-02-06
Sista ansökningsdag 2019-03-08

Tilbake til ledige stillinger