Koncernkontoret, Avdelning Koncerninköp

Vill du vara med och bidra till att skapa Sveriges bästa hälso-och sjukvård och ett hållbart samhälle med tillväxt i hela Västra Götaland? På Koncernkontoret är vi drygt 1300 medarbetare som varje dag är med och gör skillnad för patienter, medarbetare, besökare och invånare. Våra avdelningar arbetar med frågor som rör hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling, folkhälsa, mänskliga rättigheter, miljö, kommunikation, ekonomi, HR, inköp och IT.

Nu söker vi en medarbetare till område Diagnostik inom enheten FM, IT, Diagnostik och Tjänster. Område Diagnostik upphandlar röntgen- MR- och ultraljudsutrustningar samt analysutrustningar och förbrukning till samtliga laboratoriediscipliner inom Västra götalandsregionen. Västra Götalandsregionen upphandlar till ett årligt värde av cirka 14 miljarder kronor och är en av de största aktörerna på marknaden.

Ditt uppdrag

Då vi har en verksamhetsstyrd inköpsprocess bedrivs vår upphandling i projektform i nära samverkan med regionens olika verksamheter. Processen omfattar hela kedjan från strategisk planering, analys- och upphandlingsarbete, till avtalsförvaltning. Du kommer därför som inköpare hos oss att vara projektledare genom upphandlingen men även ha ett helhetsansvar för alla delar av inköpsprocessen inom ditt område.

Du kommer även tillsammans med övriga medarbetare utveckla och förenkla rutinerna inom området och delta i förbättringsarbetet. Hela Västra Götalandsregionen kommer vara ditt arbetsfält vilket medför en del resor. Regionen har en internationell leverantörsbas varför dina arbetsuppgifter även innefattar internationella kontakter.

Vad kan vi erbjuda dig?

Du har nu möjligheten att söka tjänsten som Inköpare hos oss, vi är en trygg arbetsgivare med en fantastisk kultur och ett välkänt varumärke. Vi kan erbjuda dig en engagerad chef med kollegor som kan branschen. Tillsammans med vårt nätverk och erfarenhet kan vi erbjuda dig en spännande och långsiktig utveckling i rollen som inköpare.  Som en av Sveriges största arbetsgivare kan vi erbjuda rätt person goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället och bidra till Västra Götalandsregionens vision ”det goda livet”. Vi eftersträvar en god balans mellan arbetsliv och privatliv och värnar om våra medarbetares hälsa.

Läs om våra förmåner på

http://www.vgregion.se/sv/Vastra-Gotalandsregionen/startsida/NY-jobbsida/Medarbetarsidan/

Dina kvalifikationer?

Du har relevant högskoleutbildning eller motsvarande kompetens som arbetsgivaren bedömer likvärdig. För denna tjänst krävs laboratoriebakgrund, BMA eller motsvarande, erfarenhet från sälj- eller inköpssidan.

Dina erfarenheter gör att du har ett strategiskt förhållningssätt i din yrkesroll. Du utrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska, samt har god vana av att arbeta i MS Office.

Vi lägger stor vikt vid din förmåga att driva projekt och att motivera gruppmedlemmar och få dem att arbeta mot samma mål. Du agerar på ett förtroendeingivande sätt och har ett professionellt bemötande, även under tidspress. Hittar du också drivkraft i att arbeta för ”Det goda livet”- Västra Götalandsregionens vision om ett hållbart samhälle – har du stora möjligheter att trivas hos oss!

Vi ser att det är meriterande om du har:

  • Erfarenhet av arbete inom eller för en politiskt styrd organisation
  • Erfarenhet av LOU
  • Erfarenhet av arbete som upphandlare 

Vem är du?

Då du har ett övergripande ansvar i inköpsarbetet kräver tjänsten att du är en utåtriktad person som är målmedveten, handlingskraftig och driven. Att skapa nätverk och knyta kontakter är naturligt för dig då du har god social kompetens. Som person är du även förtroendeingivande och en skicklig förhandlare. Du har ett ordningssinne och arbetar strukturerat samt innehar en god analytisk förmåga.

Du strävar efter att tillsammans göra skillnad för verksamhetens bästa och för att trivas hos oss är du genuint intresserad av inköp och upphandling samt känner engagemang för din yrkesroll.

Det är även viktigt för oss att du kan stå bakom och leva upp till vår värdegrund:

  • Tillsammans gör vi varandra framgångsrika.
  • Vi lyssnar in. Vi lyssnar av.
  • Feedback bidrar till vår utveckling.

Övrigt

Vi eftersträvar jämlikhet där alla medarbetare ska ha lika möjligheter och rättigheter till att utvecklas, göra ett bra arbete och trivas på arbetsplatsen. Intervjuer kan komma att ske löpande.

Läs mer om vår verksamhet här:

http://www.vgregion.se/sv/Vastra-Gotalandsregionen/startsida/Om-Vastra-Gotalandsregionen/Regionorganisationen/Regionkansliet/

Anställningsform PERMANENT_POSITION
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Mölndal, Vänersborg, Skövde alt. Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2017/4205
Kontakt
  • Valter Ceraolo, enhetschef, 0700-823337
Facklig företrädare
  • Vision: Sune Olsson, 0700-82 27 73
  • SACO: Stig Roos, 0702-55 49 19
Publicerat 2017-06-02
Sista ansökningsdag 2017-06-25

Tilbake til ledige stillinger