Närhälsan Opaltorget vårdcentral

Närhälsan är störst i Sverige på primärvård. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Närhälsan Opaltorget vårdcentral är belägen vid Opaltorget i Västra Göteborg och har ca 8300 listade. Vårdcentralens listade speglar stadsdelens demografi med en variation av olika kulturer, socioekonomi och åldrar. Förutom ordinärt vårdcentralsarbete har Närhälsan Opaltorget vårdcentral ansvar för 3 särskilda boenden, hemsjukvård, LSS samt BVC i området. Vi ansvarar även för Göteborgs största korttidsboende, Toftaåsens äldrecenter, med 107 vårdplatser.

Vårdcentralen består av ca 20 engagerade medarbetare med olika professioner. Vi har regelbundet läkarmöten, andra professionsmöten, APT samt psykosocial rond. Utöver detta samarbetar vi även med försäkringskassan samt fysioterapeut. Vårdcentralen är utvecklingsorienterad och har stort fokus på utvecklingsarbete för att ge god medicinsk vård samt möta de listades behov och önskemål. Förutom hög tillgänglighet och medicinsk kompetens vill vi ge god service och bemötande utöver det förväntade. Vår värdegrund bygger på omtanke, pålitlighet och nytänkande.

Närhälsan Opaltorget vårdcentral är under utveckling där vårdcentralen samt BVC och kommande familjecentral kommer flytta in i nybyggda lokaler 2019/20. Vill du läsa mer om oss kan du göra det här: http://www.narhalsan.se/opaltorgetvardcentral

Om arbetet

Dina arbetsuppgifter innefattar mottagningsarbete, både tidsbokat och drop in. Som specialist hos oss ser vi gärna att man har sidouppdrag utöver ordinärt mottagningsarbete såsom tex SÄBO eller BVC, detta för att öka möjligheten till ett långsiktigt och hållbart positivt arbete.

Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete i en kreativ miljö tillsammans med engagerade kollegor. Ditt arbete hos oss består av att möta och konsultera patienter på vårdcentralen och barnavårdscentralen, i hemsjukvård och på äldreboenden i närheten. Eftersom vi är i ett utvecklingsskede har du stora möjligheter att påverka ditt arbete utifrån kompetens och intresse.

Vi på Närhälsan arbetar också för att gynna kompetensutveckling där du som specialistläkare erbjuds 10 fortbildningsdagar per år.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad läkare med specialistkompetens inom allmänmedicin och behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du kan ha lång erfarenhet eller vara nyfärdig specialist. Vi ser gärna att du har ett intresse av att handleda ST/AT/Underläkare.

Som person är du flexibel och har lätt för att samarbeta med kollegor och med våra patienter. Därtill har du ett professionellt bemötande och vill vara delaktig och påverkar vårdcentralens utveckling tillsammans med oss.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform PERMANENT_POSITION
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överensekommelse
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100% eller enligt överenskommelse
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2017/4664
Kontakt
  • Lise-Lott Lundgren, Vårdcentralchef, 0700-824215
  • Christer Traneroth, Specialistläkare, 0700-824430
Facklig företrädare
  • Mats Berg, Läkarförbundet, 0708-80 11 77
Publicerat 2017-09-01
Sista ansökningsdag 2017-10-08

Tilbake til ledige stillinger