Skaraborgs Sjukhus, Område Medicin, M2, Avdelning 6 Lidköping

Skaraborgs Sjukhus (SkaS) bedriver verksamhet på fyra orter i Skaraborg; Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och har över 4000 medarbetare som tillsammans med patienter och samarbetspartners arbetar för att ge invånare i närområdet en god vård och hälsa. Vi arbetar långsiktigt och systematiskt för att ge patienterna en säker vård och våra medarbetare en utvecklande och trivsam arbetsplats.
Västra Götalandsregionens vision är Det goda livet.

Beskrivning
Avdelning 6 i Lidköping är en medicinavdelning med 22 vårdplatser. Inriktningen är olika invärtes sjukdomar, så som mag- tarm och leversjukdomar, blodsjukdomar, malignitetsutredningar och infektioner. Vårt upptagningsområde är Lidköping, Vara, Essunga, Götene, Skara och Grästorpskommun. Sedan några år tillbaka ansvarar vi även för all inneliggande vård inom gastroenterologi för hela Skaraborg. Hos oss arbetar kompetenta medarbetare som sjuksköterskor, undersköterskor, läkare m. fl.

Arbetsuppgifter
På avdelning 6 arbetar du med, alla på en vårdavdelning förekommande arbetsuppgifter för en sjuksköterska, så som omvårdnad, läkemedelshantering och dokumentation. Som sjuksköterska leder du omvårdnadsarbetet i ditt vårdlag som kan bestå av 5-7 patienter och som sköts av dig och en undersköterska. Arbetet varierar både när det gäller arbetsuppgifter och tempo.
Det finns också möjlighet att specialisera sig inom hematologi eller gastroenterologi och jobba integrerat på våra tillhörande mottagningar.

Avdelning 6 bedriver verksamhet dygnets alla timmar och vi tillämpar individuell schemaplanering.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Tidigare erfarenhet inom gastroenterologi, hematologi eller vid en medicinsk vårdavdelning är meriterande. Du är positiv och engagerad och ska ha intresse av att arbeta såväl i team som med självständiga arbetsuppgifter. Vi söker dig som tar ansvar för att arbetet ska bli så bra som möjligt för den enskilde patienten och för avdelningen som helhet.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt
Intervjuer kommer sker fortlöpande. Välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform Umowa o pracę na czas nieokreślony
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Lidköping
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2017/4937
Kontakt
  • Viktoria Labecker, enhetschef,, 0510-853 91
  • Albert Mustafa, enhetschef, , 0510-852 43
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet , 0500-43 19 36
Publicerat 2017-10-04
Sista ansökningsdag 2017-10-30

Wróć do ofert pracy