NU-sjukvården, Område II, Kirurgklinik

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 500 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.


NU-sjukvården fortsätter utveckla den Palliativa vården!

Palliativa enheten består av ett mobilt team med 8 sjuksköterskor och en palliativ vårdavdelning med 17 vårdplatser. Vi arbetar multiprofessionellt enligt väl inarbetade rutiner, med en mycket engagerad personal enligt WHO:s riktlinjer för palliativ vård. Enheten består för närvarande av 5 läkare varav 1 ST-läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, kuratorer, dietist, sjukgymnast, arbetsterapeut, diakon och sekreterare.
Vi söker nu dig med erfarenhet och vilja att delta i ett effektivt teamarbete där vi arbetar personcentrerat och främjar delaktighet från patient och närstående.

Öppenvårdsdelen/mobila teamet är utformad som råd och stöd till palliativa patienter inom ett geografiskt relativt stort område med cirka 275 000 invånare, med varierande behandlingsansvar. Patienterna sköts i nära samarbete med hemsjukvården i respektive kommuner. Dessutom finns en mottagnings/dagvårdsverksamhet samordnad med vårdavdelningen. För att ge råd och stöd i palliativa frågor till specialistsjukhusvårdens alla kliniker på både Uddevalla sjukhus och NÄL, bedriver enheten konsultverksamhet med hög tillgänglighet.
Vårdavdelningen, avd 14 vid Uddevalla sjukhus, är en vårdavdelning avsedd att snabbt lösa den palliativa patientens problem och skapa symtomkontroll som vi inte klarat i hemmet, för att patienten sedan så snabbt som möjligt skall kunna återgå till hemorten.
Den sjukhusbundna vården innefattar utredning och behandling av våra palliativa patienters mycket varierande medicinska problem, oftast av akut karaktär.


Vem är du?
Din bakgrund kan vara specialist inom palliativ medicin, onkologi, invärtesmedicin, kirurgi, gynekologi, allmänmedicin eller likvärdig specialistexamen. Vi erbjuder möjlighet till palliativ vidareutbildning vid behov och kontinuerlig kompetensutveckling. Meriterande är kompetens inom palliativ medicin samt tidigare erfarenhet av palliativ vård.
Stor vikt läggs vid engagemang, intresse av teamarbete och personlig lämplighet. Körkort är ett krav eftersom hembesök hos patienter förekommer.


Arbetstid:
Enligt avtal. Begränsad beredskapstjänstgöring.

 

Välkommen med din ansökan!Anställningsform Umowa o pracę na czas nieokreślony
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Uddevalla
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/49
Kontakt
  • Lena Lundorff, Sektionsansvarig överläkare, 010-435 00 00 (växel)
  • Maria Wiksten Eriksson, Verksamhetschef, 010-435 00 00 (växel)
Facklig företrädare
  • Andreas Samuelsson, Läkarförbundet, 010-435 00 00 (växel)
Publicerat 2018-01-10
Sista ansökningsdag 2018-02-14

Wróć do ofert pracy