Närhälsan Sexualmedicinskt Centrum Göteborg

Närhälsan är störst i Sverige på primärvård. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

På Sexualmedicinskt centrum arbetar vi med sexuella frågeställningar utifrån såväl medicinsk som psykosocial kompetens. Vi utgår från ett rättighetsperspektiv. Det innebär att alla oavsett funktionalitet, kön, könsidentitet, könsuttryck, sexuell identitet och sexuell praktik ska känna sig välkomna och uppleva ett gott omhändertagande. Vi tar emot patienter som är över 23 år.

Vi erbjuder sexualrådgivning och samtal om könsidentitet och sexuell identitet, behandling av sexuella dysfunktioner och smärttillstånd kopplade till sexuell praktik samt behandling av sexualitet som skadar den vårdsökande eller andra. Vi erbjuder också testning och rådgivning avseende hiv och andra sexuellt överförda infektioner inklusive hivtest med snabbsvar och preventivmedelsrådgivning.

Sexualmedicinskt centrums personal finns tillgängliga för stöd och konsultation för vårdgrannar och fungerar som en vägvisare in i gängse vårdstrukturer.

Om arbetet

Vi erbjuder dig ett intressant och stimulerande arbete i samarbete med engagerade arbetskamrater. Du kommer att vara del i ett tvärprofessionellt team bestående av gynekologer, allmänläkare, barnmorskor, psykolog, socionom och fysioterapeut. I teamet finns också undersköterska, vårdadministratör samt enhetschef. SMC arbetar nära Kunskapscentrum för Sexuell Hälsa, KSH. I din kliniska verksamhet förväntas du delta i teamets arbete och arbeta självständigt med bedömningar, sexologisk rådgivning och upplysning avseende sexuell praktik och sexuella dysfunktioner. Information, provtagning och handläggning av STI, hiv och hepatiter kan också förekomma.

Om dig

Du är sjuksköterska, barnmorska, psykolog eller socionom, har läst sexologi och har vana att arbeta i team. Du ska ha en grundläggande samtalsutbildning och erfarenhet av att arbeta med sexuell och reproduktiv hälsa. Om du tidigare arbetat i projektform, gärna med utvecklingsarbete och/eller har erfarenhet från psykiatri är det meriterande. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Förmåner

Som en av Sveriges största arbetsgivare kan vi erbjuda rätt person goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället och bidra till Västra Götalandsregionens vision ”det goda livet”. Vi eftersträvar en god balans mellan arbetsliv och privatliv och värnar om våra medarbetares hälsa.

Läs mer om våra förmåner på Medarbetarportalen: http://www.vgregion.se/jobba-i-vgr/Medarbetarportalen/

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Umowa o pracę na czas nieokreślony
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/3636
Kontakt
  • Emma Svanholm, Enhetschef, Tfn 0730 - 77 77 61
Facklig företrädare
  • Marie Öberg Flood, Vårdförbundet, Tfn 070-60 19 351
  • Stig Roos, Akademikerförbundet SSR, Tfn 0702-55 49 19
Publicerat 2018-07-02
Sista ansökningsdag 2018-08-31

Wróć do ofert pracy