Skaraborgs Sjukhus, Akutmottagning Skövde

Skaraborgs Sjukhus( SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och är över 4500 medarbetare.Vi arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård.Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv.Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

 

  • Akutmottagningen har en ny arbetstidmodell
 
  • Arbetstidsmodellen ger dig möjlighet att sänka din veckoarbetstid beroende på hur många kvällar och nätter du arbetar. Du kommer att kompenseras i ledig tid med bibehållen lön
 

Beskrivning

Akutmottagningen i Skövde tar emot patienter i akuta tillstånd där vi remitterar vidare till sjukhusets olika kliniker eller behandlar patienten klart på akutmottagningen. Vi tar emot patienter med vårdbehov inom medicin, kirurgi, ortopedi, urologi, infektion, barnmedicin, gynekologi, öron/näsa/hals samt ögon.

Akutmottagningen bemannas efter verksamhetens behov vilket innebär att vi bemannar efter hur patientinflödet ser ut över dygnets alla timmar, årets alla dagar. Under 2017 hade akutmottagningen ca 55.000 besök. På mottagningen arbetar sjuksköterskor, undersköterskor, läkare och medicinska sekreterare nära varandra där de olika professionerna kompletterar varandra på ett effektivt sätt. Akutmottagningen arbetar fortlöpande med förbättringsarbete där medarbetarna är delaktiga.

2023 står den nya akutmottagningen klar vilket innebär generösa lokaler som är anpassade efter verksamheten. Med anledning av det är vi nu i en utmanande och spännande planeringsfas.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska vid akutmottagningen kommer du att arbeta med omvårdnad gentemot patienter med akut sjukdom och/eller skada som kräver specialistsjukvård. Eftersom patienternas vårdbehov ser väldigt olika ut från fall till fall ger det en bred variation i arbetet men även stora utvecklingsmöjligheter för dig som sjuksköterska. Du arbetar ständigt med många interna och externa kontakter, så som övriga enheter på sjukhuset, offentliga myndigheter och andra vårdgivare. Då förbättringsarbetet är en viktig del för akutmottagningens utveckling, är det viktigt att Du som sjuksköterska deltar aktivt i arbetet. På så sätt har du också möjlighet att påverka arbetssätt och din arbetsmiljö. De utannonserade tjänsterna är heltider och innefattar dag- kväll- och nattjänstgöring.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med några års erfarenhet. Erfarenhet från akutsjukvård är meriterande. Du är intresserad av att arbeta med akutsjukvård och brinner för att arbeta med förbättringsarbete. Som sjuksköterska vid akutmottagningen behöver du vara flexibel, ansvarstagande och ha god social kompetens, detta då du i din roll har många kontakter med patienter, anhöriga och kollegor inom Skaraborgs Sjukhus. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt

Urvalsprocessen och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

För dig som är nyutexaminerad sjuksköterska med mindre än 4 månaders erfarenhet i yrket , hänvisar vi dig att söka anställning via det kliniska basåret. Ansökan till kliniskt basår hittar du på Arbeta hos oss/lediga jobb på SkaS.

Anställningsform Umowa o pracę na czas nieokreślony
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/7029
Kontakt
  • Elisabeth Fransson, 0701-70 65 30
  • Ingela Johansson, 0700-82 49 53
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 0500-43 19 36
Publicerat 2018-11-16
Sista ansökningsdag 2018-12-16

Wróć do ofert pracy