Närhälsan Eriksberg vårdcentral

Närhälsan är störst i Sverige på primärvård. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Eriksberg vårdcentral är en modern vårdcentral beläget i hjärtat av Göteborgs hamninlopp med utsikt över älven. Till oss är alla välkomna och över 12 000 invånare har valt att lista sig hos oss. Förutom kvalitetsmässig vård arbetar vi med hälsofrämjande och sjukdomsförebyggande verksamhet där vi har extra fokus på kvinnors hälsa med specialister inom gynekologi. Vi har barnmorskemottagning i angränsande lokaler.

På Eriksberg vårdcentral värnar vi om långsiktiga relationer. Tillgänglighet, närhet och kvalitet, samt ett trevligt och professionellt bemötande är en självklarhet för oss.

Om arbetet

Vi söker nu en kollega till vårt team då en av våra gynekologer kommer att gå i pension. Vi letar därför efter dig som vill arbeta för invånarnas bästa genom behandling, rådgivning och hälsofrämjande arbete. Som gynekolog hos oss arbetar du dagtid med öppenvårdsgynekologisk verksamhet. Vi ser gärna att du deltar aktivt i utvecklingsarbete genom att t.ex. utforma vårdprogram, förbättringsarbete och handledning.

På vårdcentralen arbetar vi i tvärprofessionella team tillsammans med övriga yrkesgrupper. I vårt gyn-team ingår gynekologer, barnmorska, undersköterska och sekreterare. Vi har en mycket god sammanhållning på arbetsplatsen och vi tar ett gemensamt ansvar för vår arbetsmiljö.

Om dig

Vi söker dig som är leg. läkare med specialistkompetens inom obstetrik och gynekologi, och som har ett intresse för att arbeta inom primärvård. Vi söker dig som tycker om att ha patienten i fokus, som vill arbeta med kontinuitet, och som intresserar sig för öppenvårdsgynekologins hela bredd.

Som person är Du positiv, engagerad och patientorienterad, ett bra bemötande av våra patienter är av största vikt. Du bör vara flexibel och serviceinriktad samt ha god samarbets-, initiativ- och organisationsförmåga.

Vi vill att du lever upp till Närhälsans kärnvärden; omtänksam, pålitlig och nytänkande.

Övrigt

Intervjuer kommer att starta omgående och sker därefter fortlöpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Från vårdcentralen sida ser vi positivt på rotationstjänstgöring, delad tjänst eller andra flexibla lösningar.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100% eller enligt överenskommelse
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2016/7660
Kontakt
  • Annika Robinson, Vårdcentralchef, 070-082 33 90
  • Charlotte Dahlqvist, Enhetschef, 070-497 19 02
Facklig företrädare
  • Emma Spak, Läkarförbundet/SACO, 031-747 97 04
Publicerat 2017-01-11
Sista ansökningsdag 2017-02-08

Tillbaka till lediga jobb