Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Transplantationscentrum

Sahlgrenska Universitetssjukhuset är en del av Västra Götalandsregionen.

Vi arbetar med allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. I fokus är en lättillgänglig och köfri vård med hög patientsäkerhet. Som medarbetare, forskare och student erbjuds du den stora organisationens rika valmöjligheter, många intressanta projekt med inriktning mot framtidens sjukvård samt en tydlig profil mot klinisk forskning.

Vill du ha en rolig och lärorik utmaning i en god gemenskap med kollegor? Då ska du söka dig till oss!

Inom Transplantationscentrum vårdar vi patienter som genomgått lever-, njur-, hjärt-, lung-, tarm- eller multivisceral transplantation samt leverkirurgi. Slutenvårdsavdelningen har för närvarande 25 vårdplatser och vi är cirka 60 anställda.

Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete med både kirurgisk och medicinsk inriktning. Vår avdelning präglas av öppenhet, gott kamratskap och rak kommunikation. På vår avdelning har vi intern utbildningar som du kommer att genomgå. Vi arbetar med rotationsschema dag/natt, där du ska vara tillgänglig för att arbeta natt men kan i huvudsak arbeta dag.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter inom avdelningen kommer att vara sedvanliga sjuksköterskeuppgifter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande om du har vidareutbildning i kirurgi. Du har en god förmåga att arbeta i team. Stor vikt läggs vid att du är noggrann, ansvarstagande, stresstålig och har ett gott bemötande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Du som är nyutexaminerad sjuksköterska ingår i en extra satsning, vårt Kliniska basår. Det Kliniska basåret är obligatoriskt och varar under det första året av din anställning hos oss. I det kliniska basåret ingår föreläsningar, omvårdnadshandledning och praktiskt träna moment hos Simulatorscentrum. Dessutom ingår att arbeta på minst två olika avdelningar för att bredda din kompetens. Läs mer om basåret via denna länk: https://www2.sahlgrenska.se/sv/SU/Jobb-och-framtid/Kliniskt-basar/

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2017/534
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Åsa Henriksson , 073-688 95 88
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Janet Berntsson , 031-342 11 38
Publicerat 2017-04-26
Sista ansökningsdag 2017-06-30

Tillbaka till lediga jobb