Habilitering & Hälsa, Habiliteringen, Göteborg

Habilitering & Hälsa erbjuder förebyggande och behandlande insatser samt hjälpmedel till personer som har varaktiga funktionsnedsättningar. Ett tvärprofessionellt arbete som bidrar till ökad delaktighet i samhället. Vi erbjuder dessutom teckenspråkstolk och andra tolktjänster. Patientnära forskning ingår i vårt förbättringsarbete. Vill du ha ett meningsfullt och utvecklande arbete? Välkommen till Habilitering & Hälsa, en del av Västra Götalandsregionen. Tillsammans skapar vi möjligheter!

Beskrivning
Habiliteringen Göteborg - vuxen ger hälsofrämjande insatser till vuxna som har autism, intellektuell funktionsnedsättning eller rörelsenedsättning. Vi utgår från varje individs unika behov och förutsättningar och har specialistkunskap om hur funktionsnedsättningar kan påverka vardagsliv, hälsa och utveckling. Habiliteringen arbetar i tvärprofessionella team med medicinsk, pedagogisk och psykosocial kompetens.

Vi söker nu tre legitimerade psykologer till tre vikariat med tjänstgöringsgrad på 100%, till Habiliteringen Göteborg – vuxen på Ekelundsgatan i Göteborg. Vikariaten kommer att vara i team som arbetar med personer med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och/eller utvecklingsstörning samt i team som arbetar med personer med rörelsenedsättning och/eller utvecklingsstörning.

Arbetsuppgifter
Som psykolog arbetar du med bedömning, utredning och behandling. Du samarbetar med patient, anhöriga/god man och övriga yrkesgrupper i teamet. Samverkan sker vid behov med andra vårdgivare. Behandlingen kan ges individuellt eller i grupp under avgränsade perioder. Arbetet är variationsrikt. Du erbjuds en introduktionsperiod, handledning samt yrkesträffar. I och med att vi är en stor arbetsplats kommer du att ha goda möjligheter till utbyte med yrkeskollegor.

Kvalifikationer
Du ska vara legitimerad psykolog, gärna med flerårig yrkeserfarenhet. Det är meriterande om du har kunskaper och erfarenhet av arbete som psykolog med personer med funktionsnedsättningar inom habiliteringens målgrupper. Att ha erfarenhet av ett tvärprofessionellt arbetssätt är också meriterande. Då arbetet innefattar samverkan mellan olika yrkesgrupper och andra vårdgivare ställs det krav på både självständighet och god samarbetsförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt
Inom Habilitering & Hälsa strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, där våra medarbetares olikheter berikar och utvecklar verksamheten. Rekrytering sker löpande och du kan komma att bli kontaktad före ansökningstidens slut.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Tillträde snarast eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2017/2036
Kontakt
  • Habiliteringschef, Marie Nordström,, 0730-87 97 00
  • Psykolog Maria Hermansson,, 031-759 23 73
  • Psykolog Sara Salomaa,, 031-759 23 24
Facklig företrädare
  • Gunilla Petersson-Bergström, Psykologförbundet,, 033-616 26 37
Publicerat 2017-03-20
Sista ansökningsdag 2017-04-26

Tillbaka till lediga jobb