Närhälsan Majorna vårdcentral

Närhälsan är störst i Sverige på primärvård. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Är du intresserad av omväxling och utveckling i ditt arbete så är detta arbetet för dig!

Om oss

Närhälsan Majorna vårdcentral och BVC har under 2016 påbörjat en spännande utvecklingsprocess i samband med ett nytt ledarskap. Vi fokuserar på patient och personal i samverkan för ökad medicinsk kvalitet, patientsäkerhet och ett hållbart arbetssätt. Vi är med och utvecklar ett triagesystem som gör att patienterna snabbt kommer till rätt profession för bedömning och behandling. Vi utökar successivt antal besökstider som går att webb-boka samt tittar på möjligheter till videobesök med patienter.

Vårdcentralen ligger i Göteborgs hamninlopp i stadsdelarna Majorna och nära Masthugget och Linné. I samma hus som vårdcentralen och BVC finns även barnmorskemottagning, mödra- och barnhälsovårdspsykologer samt rehabmottagning, som vi har ett gott samarbete med.

Pålitlig, omtänksam och nytänkande är våra ledord som vi alla vill leva upp till. Du får gärna reflektera över dem i ditt personliga brev.

Om arbetet

Hos oss blir du en del av ett team som arbetar för invånarnas hälsa genom både rådgivning, behandling och hälsofrämjande arbete. Du kommer bland annat arbeta med FAR och på vårdcentralens hypertoni- och hjärtsviktsmottagning. I ditt arbete kommer du möta och vägleda våra kunder och patienter i telefon och på vårdcentralen, både genom rådgivning, behandling och hembesök.

Om dig

Vi söker dig som är utbildad distriktssköterska där tidigare erfarenhet av vårdcentralsarbete är meriterande. För dig är ett professionellt arbetssätt och gott bemötande av både kollegor och patienter en självklarhet.

Vi söker dig som har lätt att kommunicera och skapa relationer samt har ett genuint intresse av handledning och/eller utveckling av verksamhet och medarbetare. Stor vikt kommer att läggas på personliga egenskaper såsom flexibilitet, samarbets- och organisationsförmåga.

Villkor

Tjänsten är ett vikariat på 6 månader med möjlighet till förlängning.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2017/2058
Kontakt
  • Maria Brunefjäll, Vårdcentralchef, 0761-083296
Facklig företrädare
  • Therese de Don, Vårdförbundet, 031 - 345 04 52
Publicerat 2017-03-20
Sista ansökningsdag 2017-05-08

Tillbaka till lediga jobb