NU-sjukvården, Område III, Kvinnoklinik, Läkare kvinnokliniken

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 500 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.


Kvinnoklinikens öppen-och slutenvård finns samlad på NÄL i Trollhättan. Ca 35 läkare arbetar på kliniken. Vi har två sjukhusbundna jourhavande.

Kliniken har ca 3600 förlossningar per år med nära samarbete med neonatalvård som erbjuder intensivvård från graviditetsvecka 27. Arbete pågår för samlokalisering av gynekologisk slutenvård och BB-vård och slutförs våren -17. Kliniken har en stor mottagningsverksamhet med teamarbete kring bland annat dysplasi, infertilitet och inkontinens. Operationssal på mottagningen är under utveckling. 

Vi söker en specialist i gynekologi/obstetrik med bakjourkompetens. Möjlighet finns till ledningsuppdrag inom gynekologiskt team. Tjänsten är i första hand en överläkartjänst med deltagande i bakjourslinje. Möjlighet för forsknings- och utvecklingsarbete finns. NU-sjukvården har egen FOU-enhet.  

Vi utbildar ST-läkare och läkarkandidater. Handledning och bedside-undervisning är en del av arbetet, så du måste tycka att det är roligt med undervisning och handledarskap.

Som gynekolog/obstetriker på NÄL är du en del av Kvinnokliniken med stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter. Vi har en omvittnat god kollegial stämning.

Kvalifikationer 
Du som söker tjänsten är specialistläkare inom gynekologi/obstetrik med bakjourskompetens.

Vi ser särskilt gärna att du har ett intresse och erfarenhet av benign kirurgi men andra specialintressen är också av värde. Möjlighet till ledningsansvar för gynekologi finns och du har då erfarenhet av någon form av ledningsuppdrag sedan tidigare. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du har akademiska meriter.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2017/2300
Kontakt
  • Läkarchef Lisa Löf Martander, , tfn 010-435 00 00 vxl
  • Verksamhetschef Anne Wennberg, , tfn 010-435 00 00 vxl
Facklig företrädare
  • Västra Götalands Läkarförening Dag Prebensen, , tfn 010 435 00 00 vxl
Publicerat 2017-03-22
Sista ansökningsdag 2017-04-26

Tillbaka till lediga jobb