Närhälsan Biskopsgården vårdcentral

Närhälsan är störst i Sverige på primärvård. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Vi söker nu dig som vill vara med oss och utveckla Närhälsan Biskopsgården vårdcentral! Vill du ha en möjlighet att påverka uppbyggnaden av en annorlunda vårdcentral samt göra skillnad för invånarna ska du söka dig till oss.

Närhälsan Biskopsgården vårdcentral ligger på Hisingen i södra Biskopsgården beläget i ett mångkulturellt område. Under våren har vi påbörjat en spännande utvecklingsprocess för att bli en utbildningscentral. Fokus för vårdcentralen kommer vara utbildning och utveckling där även ledningsgrupp och primärvårdschef gör en särskild satsning. Ledorden i utvecklingen kommer följa Närhälsans kärnvärden; Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Nu söker vi en specialistläkare i allmänmedicin som vill arbeta tillsammans med oss!

Om arbetet

Vi erbjuder dig ett spännande uppdrag att starta upp och utveckla en utbildningscentral. Du kommer få möjlighet att arbeta 50 % med mottagningsarbete samt 50 % med handledning och uppstart av utbildningscentralen.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad läkare med specialistkompetens i allmänmedicin. Det är viktigt att du brinner för att skicka kunskap vidare och att du är positiv till förändringsarbete.

För att klara av arbetet med uppstart av utbildningscentral tror vi att du har ett genuint intresse för utveckling av framtidens primärvård samt är drivande och engagerad. Vi ser även att du lever upp till Närhälsans kärnvärden; Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Vill du delta i vår nysatsning på Biskopsgården, satsar vi gärna på dig!

Övrigt

Intervjuer sker löpande under urvalsprocessen så skicka in din ansökan redan idag!

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100% eller enligt överenskommelse
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2017/2500
Kontakt
  • Anna Larsson, Tf vårdcentralchef, 0700 - 34 03 66
  • Mona Zaffar, Enhetschef, 0700 - 82 40 63
Facklig företrädare
  • Emma Spak, Läkarförbundet/SACO, 070-309 22 95
Publicerat 2017-04-21
Sista ansökningsdag 2017-06-09

Tillbaka till lediga jobb