Närhälsan Biskopsgården vårdcentral

Närhälsan är störst i Sverige på primärvård. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Vi söker nu dig som vill vara med oss och utveckla Närhälsan Biskopsgården vårdcentral! Vill du ha en möjlighet att påverka uppbyggnaden av en annorlunda vårdcentral och göra skillnad för invånarna ska du söka dig till oss.

Närhälsan Biskopsgården vårdcentral har under våren påbörjat en spännande utvecklingsprocess för att bli en utbildningscentral. Fokus för vårdcentralen kommer vara utbildning och utveckling där även ledningsgrupp och primärvårdschef gör en särskild satsning. Ledorden i utvecklingen kommer följa Närhälsans kärnvärden; Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Nu söker vi två psykologer som vill arbeta tillsammans med oss!

Om arbetet

I ditt arbete som psykolog har du nära samverkan med behandlande läkare. Arbetet präglas av en helhetssyn på människor. Vi vill erbjuda personer med psykisk ohälsa ett tidigt och adekvat omhändertagande i åldrarna från 14 år och uppåt.

Främsta arbetsmetoden är korttidsterapi med flexibel behandling anpassad efter patientens behov. Samarbete med behandlande läkare, övrig personal på vårdcentralen och andra verksamheter är en viktig del av arbetet.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad psykolog med inriktning på KBT. Det är viktigt att du är positiv till förändringsarbete. Har du tidigare erfarenhet av arbete på vårdcentral är det meriterande.

Vi värdesätter personliga egenskaper som förmåga att arbeta självständigt, bra bemötande mot patienter och medarbetare samt god samarbets-,initiativ- och organisationsförmåga. Vi ser även att ni lever upp till Närhälsans kärnvärden; Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Vill du delta i vår nysatsning på Biskopsgården, satsar vi gärna på dig!

Övrigt

Intervjuer sker löpande under urvalsprocessen så skicka in din ansökan redan idag!

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100% eller enligt överenskommelse
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2017/2501
Kontakt
  • Anna Larsson, Tf Vårdcentralchef, 0730 - 34 03 66
  • Mona Zaffar, Enhetschef, 0700 - 82 40 63
Facklig företrädare
  • Annika Westergård, Psykologförbundet, 070 - 508 67 81
Publicerat 2017-04-21
Sista ansökningsdag 2017-06-09

Tillbaka till lediga jobb