Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Beroendemottagning Kviberg

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om vår verksamhet

Beroendemottagning Kviberg är en öppenvårdsmottagning för vuxna (från 18 år) boende i nordöstra Göteborg som har ett missbruk/beroende i kombination med psykiatrisk samsjuklighet som kräver specialistsjukvård.

Som arbetsterapeut på Beroendemottagning Kviberg får du ett meningsfullt och värdeskapande arbete med många mänskliga möten. Du blir en del av ett tvärprofessionellt team som består av sjuksköterskor, psykolog, kuratorer, skötare, specialistläkare, sekreterare och enhetschef. Vi har ett nära samarbete med andra samverkanspartners såsom arbetsförmedlingen, försäkringskassan, socialtjänst och arbetsgivare.

Om tjänsten

Som arbetsterapeut på mottagningen kommer du att arbeta med bedömning av patienternas aktivitetsförmåga. Du kommer utifrån patientens behov anpassa och ge förslag till strategier som förebygger, förbättrar och kompenserar nedsatt aktivitetsförmåga samt ökar möjligheten till självständighet i det dagliga livet. Du har ett nära samarbete med specialistläkaren på mottagningen i detta arbete.

Tillsammans med övriga i teamet utreder, planerar och genomförs behandling, rehabilitering och habilitering individuellt eller i grupp. Du arbetar också med hjälpmedelsförskrivning och deltar i olika nätverksmöten med samverkansaktörer.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Har du erfarenhet av psykiatri och beroendevård är det meriterande.

Som arbetsterapeut har du en unik kompetens på mottagningen. Du är analytisk till ditt sinnelag och kan arbeta självständigt med utredningar och bedömningar. Du arbetar nära övriga teammedlemmar och kan på ett pedagogisk och kommunikativt sätt förmedla din analys/bedömning till övriga teammedlemmar.

Arbetet kräver att du har god struktur och planeringsförmåga. Du har ett lösningsorienterat förhållningssätt och kan prioritera mellan arbetsuppgifter även i komplexa situationer.

Vi värnar om ett arbetsklimat som bygger på ett stort engagemang, en positiv grundinställning samt nyfikenhet och intresse.

Varmt välkommen med din ansökan!

Läs mer på:

http://www.sahlgrenska.se/sv/SU/Omraden/2/Verksamhetsomraden/Beroende/

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2017/2693
Kontakt
  • Enhetschef, Göran Larsson, 073- 660 17 49
  • Sektionsledare, Darko Pankovski, 070- 085 25 40
Facklig företrädare
  • Sveriges Arbetsterapeuter, Gunilla Rehn , 073- 660 14 49
Publicerat 2017-05-02
Sista ansökningsdag 2017-05-03

Tillbaka till lediga jobb