Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Område 2

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Sahlgrenska Universitetssjukhusets verksamhet är organiserad i sex områden. Till Område 2 hör all vuxenpsykiatrisk vård samt somatisk vård inom verksamhetsområde medicin/akut/geriatrik, anestesi/operation/intensivvård och kirurgi. Vi har cirka 3 300 medarbetare och vår verksamhet bedrivs på Sahlgrenska, Östra Sjukhuset, Mölndals sjukhus och Högsbo sjukhus. Allt vi gör utgår från patienten. Utifrån patientens behov och erfarenhet och med medarbetarnas kunskap och yrkesskicklighet skapar vi tillsammans vård av högsta kvalitet.

Är du en serviceinriktad person som gillar att arbeta med människor och vill göra betydelsefull skillnad? Då är det dig vi söker!

Hur ser din arbetsdag ut?

Vi söker sjukvårdsbiträden till våra verksamheter inom både somatiken och psykiatrin i Göteborg. I dina arbetsuppgifter ingår basal omvårdnad med fokus på att stödja patienten i att bibehålla och förbättra sina funktioner. I ditt arbete ger du stöd till patienten vid måltider, personlig hygien, toalettbesök och förflyttning. Arbetsuppgifterna för ett sjukvårdsbiträde kan se olika ut beroende på vilken verksamhet du har din placering.

Du kommer att ingå i ett arbetslag bestående av olika kompetenser och arbetet är förlagt på både vardagar, kvällar och helger.

Vem trivs här?

För att trivas i rollen ska du vara intresserad av att arbeta nära våra patienter och deras anhöriga inom vården. Du har en stark känsla för service och en vilja att göra allt för att ge ökad trygghet till patienter och anhöriga som är i en svår livssituation. Varje patient ska känna att de inte bara får den bästa vården, utan också ett varmt, omtänksamt och värdigt bemötande.

Du har en förmåga att kunna sätta dig in i varje patientens behov och du fungerar bra i situationer där det är mycket att göra. Som person är du social, tålmodig och trivs med att arbeta i grupp. Du tar ansvar för att lära dig gällande riktlinjer och rutiner och tvekar inte att fråga när du inte vet hur du ska utföra en arbetsuppgift.

Vi ställer krav på att du kan kommunicera på svenska i såväl tal som skrift samt att du har godkända betyg från grundskolan. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värnar om ett arbetsklimat som bygger på engagemang, en positiv grundinställning samt nyfikenhet och intresse av att lära nytt. I vårt rekryteringsarbete ser vi mångfald som en styrka.

Vad erbjuder vi?

För att stärka dig i din yrkesroll kommer du att få ta del av ett omfattande introduktionsprogram parallellt med ditt arbete under den första tiden. Du får en utsedd handledare som löpande kommer att bistå med återkoppling och reflektion, allt för att du skall känna dig trygg i din roll som sjukvårdsbiträde.

Beräknad start är den 8 maj 2017 och visstidsanställningen sträcker sig till och med året ut med möjlighet till förlängning.

Är du intresserad?

Då ska du ansöka så snart som möjligt. Urval sker löpande under ansökningstiden.

Vi hoppas att du vill vara med och utvecklas tillsammans med oss, för att fortsätta att ge en god vård för våra patienter och deras anhöriga.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2017-05-08 eller enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 12
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2017/2699
Kontakt
  • För somatiken: vårdenhetschef Martin Björkdahl, 031-343 62 35/ martin.bjorkdahl@vgregion.se
  • För psykiatrin: vårdenhetschef Katarina Kullenberg, 031-343 11 11/ katarina.kullenberg-ake@vgregion.se
  • Vårdenhetschef Alexander Rawsthorne, 070- 020 76 67
Publicerat 2017-04-21
Sista ansökningsdag 2017-04-26

Tillbaka till lediga jobb