Närhälsan Biskopsgården vårdcentral

Närhälsan är störst i Sverige på primärvård. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Vi söker nu dig som vill vara med oss och utveckla Närhälsan Biskopsgården vårdcentral! Vill du ha en möjlighet att påverka uppbyggnaden av en annorlunda vårdcentral samt göra skillnad för invånarna ska du söka dig till oss.

Närhälsan Biskopsgården vårdcentral ligger på Hisingen i södra Biskopsgården beläget i ett mångkulturellt område. Under våren har vi påbörjat en spännande utvecklingsprocess för att bli en utbildningscentral. Fokus för vårdcentralen kommer vara utbildning och utveckling där även ledningsgrupp och primärvårdschef gör en särskild satsning. Ledorden i utvecklingen kommer följa Närhälsans kärnvärden; Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Nu söker vi tre distriktssköterskor alt. barnsjuksköterskor för nystart av vår familjecentral! Familjecentralen samverkar med BVC, mödravård, socialtjänst och öppen förskola.

Om arbetet

Du kommer få en möjlighet att arbeta självständigt med mottagningsarbete, föräldrautbildning och hembesök enligt barnhälsovårdens basprogram. En viktig del i ditt arbete kommer vara samarbete med övriga aktörer på familjecentralen för att tillsammans driva familjecentralens utveckling.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård eller inom hälso- och sjukvård för barn och ungdomar.

Du är drivande, engagerad och positiv till förändringsarbete. För att trivas hos oss skall du kunna arbeta självständigt, ha ett bra bemötande mot patienter och medarbetare samt en god samarbetsförmåga. Vi ser även att du lever upp till Närhälsans kärnvärden; Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Vill du delta i vår nysatsning på Biskopsgården, satsar vi gärna på dig!

Villkor

Tre tjänster varav två har sysselsättningsgrad på 100% och en har sysselsättningsgrad på 50%.

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 100% eller enligt överenskommelse
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2017/2865
Kontakt
  • Anna Larsson, Tf vårdcentralchef, 0730 - 340366
  • Mona Zaffar, Enhetschef, 031 - 747 94 57
Facklig företrädare
  • Therese de Don, Vårdförbundet, 0700 - 82 36 46
Publicerat 2017-04-21
Sista ansökningsdag 2017-06-09

Tillbaka till lediga jobb