Södra Älvsborgs Sjukhus

Att hjälpa människor till en bättre hälsa är ett av de viktigaste uppdragen man kan ha. På Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) är vi medarbetare inom 120 olika yrken som tillsammans bidrar till detta varje dag. Nu kan du bli en av oss.


SÄS är en av fyra sjukhusgrupper i Västra Götalandsregionen. Här finns en bred medicinsk verksamhet, omfattande forskning och utbildningsvård. De flesta arbetar i Borås, men en del av vården bedrivs i Skene. Sjukhuset har också öppenvårdsmottagningar i flera kommuner inom psykiatri och barn- och ungdomsmedicin.


Webbplats www.vgregion.se/sas
Facebook www.facebook.com/sodraalvsborgssjukhusvgr

Välkommen till en spännande arbetsplats i sommar!
Sjukhuset behöver ett antal ytterligare semestervikarier.

Beskrivning 
Många medarbetare värdesätter sjukhusets storlek – inte för litet men heller inte för stort. Sjukhuset har alla medicinska specialiteter och goda utvecklingsmöjligheter, samtidigt är det möjligt att ha ett nära samarbete mellan olika professioner och enheter.
Till sommaren 2017 har vi behov av undersköterskor, skötare, barnsköterskor i våra verksamheter.

Läs mer om våra kliniker: http://sas.vgregion.se/

Arbetsuppgifter 
Vi erbjuder ett roligt, stimulerande och utvecklande arbete. Som undersköterska, skötare eller barnskötare arbetar du i den direkta omvårdnaden av patienten, men arbetsuppgifterna varierar mellan olika verksamheter. Om du har vana från någon verksamhet så ange det i din ansökan. Vi försöker tillgodose önskemål om anställningsplats, men det är i huvudsak verksamhetens behov som styr var du blir placerad.

Kvalifikationer 
Utbildning som undersköterska/skötare/barnsköterska, alternativt sjuksköterske-studenter som har avklarat minst fyra terminer på sjuksköterskeprogrammet.

Övrigt 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och i urvalet kommer vi att beakta mångfald och jämställdhet som viktiga faktorer. Då vi värnar om allas trygghet begär vi utdrag ur Belastnings- och misstankeregistret på dig som anställs inom barn-och psykiatrisk verksamhet.

Vi tillämpar löpande intervjuer under ansökningstiden. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt!Anställningsform Visstidsanställning kortare än 3 månader
Anställningen avslutas 2017-08-31
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 10
Sysselsättningsgrad 100
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2017/3262
Kontakt
  • Elisabeth Andersson, bemanningsservice, 033-616 3349
  • Badrieh Hosseini , bemanningsservice, 033-616 1573
Facklig företrädare
  • Ann-Marie Pettersson, Kommunal, 033-616 2037
Publicerat 2017-04-26
Sista ansökningsdag 2017-05-31

Tillbaka till lediga jobb