Södra Älvsborgs Sjukhus

Södra Älvsborgs Sjukhus, SÄS, är en av fyra sjukhusgrupper i Västra Götalandsregionen. SÄS är ett komplett akutsjukhus och bedriver länssjukvård inom, de för länssjukhus, vanligaste förekommande specialiteter. SÄS ansvarar även för barn- och ungdomsmedicinska och psykiatriska öppenvårdsmottagningar i kommunerna i Sjuhärad.

Vi är ett hälsofrämjande sjukhus med fokus på vård, behandling och arbetssätt som sätter patienternas behov i första rummet. Vi utvecklar våra verksamheter genom processtänkande och ett tvärprofessionellt samarbete.

Webbplats www.vgregion.se/sas
Facebook www.facebook.com/sodraalvsborgssjukhusvgr

Välkommen till en spännande arbetsplats i sommar!
Sjukhuset behöver ett antal ytterligare semestervikarier.

Beskrivning 
Många medarbetare värdesätter sjukhusets storlek – inte för litet men heller inte för stort. Sjukhuset har alla medicinska specialiteter och goda utvecklingsmöjligheter, samtidigt är det möjligt att ha ett nära samarbete mellan olika professioner och enheter.
Till sommaren 2017 har vi behov av undersköterskor, skötare, barnsköterskor i våra verksamheter.

Läs mer om våra kliniker: http://sas.vgregion.se/

Arbetsuppgifter 
Vi erbjuder ett roligt, stimulerande och utvecklande arbete. Som undersköterska, skötare eller barnskötare arbetar du i den direkta omvårdnaden av patienten, men arbetsuppgifterna varierar mellan olika verksamheter. Om du har vana från någon verksamhet så ange det i din ansökan. Vi försöker tillgodose önskemål om anställningsplats, men det är i huvudsak verksamhetens behov som styr var du blir placerad.

Kvalifikationer 
Utbildning som undersköterska/skötare/barnsköterska, alternativt sjuksköterske-studenter som har avklarat minst fyra terminer på sjuksköterskeprogrammet.

Övrigt 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och i urvalet kommer vi att beakta mångfald och jämställdhet som viktiga faktorer. Då vi värnar om allas trygghet begär vi utdrag ur Belastnings- och misstankeregistret på dig som anställs inom barn-och psykiatrisk verksamhet.

Vi tillämpar löpande intervjuer under ansökningstiden. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt!Anställningsform Visstidsanställning kortare än 3 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Anställningen avslutas 2017-08-31
Antal lediga befattningar 10
Sysselsättningsgrad 100
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2017/3262
Kontakt
  • Elisabeth Andersson, bemanningsservice, 033-616 3349
  • Badrieh Hosseini , bemanningsservice, 033-616 1573
Facklig företrädare
  • Ann-Marie Pettersson, Kommunal, 033-616 2037
Publicerat 2017-04-26
Sista ansökningsdag 2017-05-31

Tillbaka till lediga jobb