Närhälsan Gibraltargatan vårdcentral

Närhälsan är störst i Sverige på primärvård. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Närhälsan Gibraltargatan vårdcentral är en stor vårdcentral med 14 300 listade personer. De stora skolorna runt vårdcentralen innebär att det är många studenter listade hos oss.

På vår vårdcentral arbetar 30 personer inom olika professioner. Kännetecknet för oss på Närhälsan Gibraltargatan vårdcentral är den goda stämningen och att vi kollegor hjälps åt i vårt uppdrag.

Om arbetet

Som distriktsläkare hos oss får du ett omväxlande och stimulerande arbete i en kreativ miljö tillsammans med engagerade kollegor.

Ditt arbete hos oss består av att möta patienter på vårdcentralen och omfattar det breda allmänmedicinska området där du har ansvar för patienter i alla åldrar och situationer. Arbetet är självständigt och omväxlande. Stora möjligheter till att arbeta med och utveckla specialmottagningar finns.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad läkare med specialistkompetens i allmänmedicin. Du har goda medicinska kunskaper, lätt för att samarbeta och inte minst ett stort mänskligt engagemang. Att handleda utbildningsläkare ingår i tjänsten. Vi ser att du som person är drivande, engagerad och positiv och lever upp till Närhälsans kärnvärden; Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2017/3406
Kontakt
  • Reidun Johansson, Vårdcentralschef, Tfn 0700 - 82 23 37
Facklig företrädare
  • Mats Berg, Läkarförbundet , Mejl mats.j.berg@vgregion.se
Publicerat 2017-06-19
Sista ansökningsdag 2017-07-16

Tillbaka till lediga jobb