Skaraborgs Sjukhus, Område Kirurgi, K6, Administration och Dokumentation

Skaraborgs Sjukhus (SkaS) bedriver verksamhet på fyra orter i Skaraborg; Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och har över 4000 medarbetare som tillsammans med patienter och samarbetspartners arbetar för att ge invånare i närområdet en god vård och hälsa. Vi arbetar långsiktigt och systematiskt för att ge patienterna en säker vård och våra medarbetare en utvecklande och trivsam arbetsplats.
Västra Götalandsregionens vision är Det goda livet.

Beskrivning
Verksamhetsområde K6 samlar specialiserad sjukvård i samband med intensivvård, anestesi, operation, postoperativvård och smärtbehandling på Skaraborgs sjukhus. Den vårdadministrativa enhetens uppdrag är att ge administrativt stöd åt verksamhetsområdets övriga enheter. Alla enheter inom verksamhetsområdet är servicefunktioner för övriga specialiteter inom sjukhuset.


Arbetsuppgifter

Arbetet inom den vårdadministrativa enheten består av dokumentation för alla opererande enheter när det gäller operationsdiktat, intensivvårds-dokumentation samt dokumentation av konsultverksamhet inom anestesienheten. Arbetet innefattar dokumentation för smärtenheten som journalskrivning, remisshantering samt att boka och kalla patienter. Eftersom K6 är en servicefunktion för övriga specialiteter inom sjukhuset blir dokumentationsarbetet omväxlande. Vi handhar även publicering på Intranätet/Fokus, samt administration och publicering av verksamhetsområdets Styrdokument i Barium. Vi arbetar som ett team inom enheten med alla arbetsuppgifter. Vi försöker hela tiden utveckla våra arbetssätt och söker dig som är positiv och vill vara med att utveckla vår verksamhet och våra arbetssätt.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har en KY eller YH-utbildning till medicinsk sekreterare/läkarsekreterare. Du bör ha goda kunskaper i medicinsk terminologi, svenska språket samt goda datakunskaper. Som person har du ett flexibelt och serviceinriktat arbetssätt samt har en god samarbets- initiativ- och organisationsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%, 40 h/v
Ort Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2017/4204
Kontakt
  • Lena Hermansson, Enhetschef, 0500-431206
Facklig företrädare
  • Britt-Marie Hellström, Vision, 0500-43 19 44
Publicerat 2017-06-19
Sista ansökningsdag 2017-07-16

Tillbaka till lediga jobb