NU-sjukvården, Område III, Administration, Sekretariat KK/Barn

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Våra två sjukhus är NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 270 000 invånare. Patientbredden gör arbetet spännande och varierande. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Tillsammans är vi cirka 5 500 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. I NU-sjukvården har du det mesta inom räckhåll. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Barn- och kvinnokliniken 
Vi söker medicinska sekreterare till Barn- och kvinnokliniken med huvudsaklig placering på förlossning och BB. På kliniken arbetar 31 medicinska sekreterare. Vi har cirka 3700 förlossningar/år och verksamheten pågår dygnet runt.
Kvinnokliniken ligger på Näl och har öppenvårdsmottagning, slutenvårdsavdelning, förlossning, BB och specialistmödravård.
Barnkliniken har öppenvård både på NÄL och i Uddevalla men slutenvården är koncentrerad till NÄL, avdelning 23 och 34. 
 

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta i team med vårdpersonalen kring den födande/nyförlösta kvinnan och nyfödda barnet. I arbetsuppgifterna ingår att skriva journalanteckningar, in- och utskrivningar, reservnummeruttag, tolk- och sjukresebeställningar med mera. Du kommer också att ha ett samarbete med de övriga medicinska sekreterarna som arbetar på de övriga enheterna på klinikerna.

Dokumentation på förlossning och BB görs i journalsystemet Obstetrix. Barn- och kvinnokliniken dokumenterar i Melior.

Arbetstider
Arbetstider schemalagd dag/kväll/helg  

Kvalifikationer
Vi söker dig som har utbildning i Vårddokumentation och har god vana av journalsystemen Melior, Medspeech och patientadministrativa systemet Elvis. Har du kunskaper i Obstetrix är det ett plus. Goda kunskaper i svenska språket är ett krav. Meriterande är om du har utbildning i sjukdomsklassificering.  

Vi söker dig som är professionell i din yrkesutövning och vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom god initiativ- och samarbetsförmåga och positivt bemötande. Vi ser gärna att du är flexibel och har en positiv inställning till verksamhetsutveckling.


Välkommen med din ansökan

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2017/4514
Kontakt
  • Enhetschef Sirpa Andersson, , tfn 010-435 24 50
Facklig företrädare
  • Vision Ulrika Andersson, , tfn 010-435 69 45
  • Vision Gunilla Jonson, , tfn 010-435 69 46
Publicerat 2017-06-19
Sista ansökningsdag 2017-07-18

Tillbaka till lediga jobb