NU-sjukvården, Område III, Administration, Sekretariat KK/Barn

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 500 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Barn- och kvinnokliniken 
Vi söker medicinska sekreterare till Barn- och kvinnokliniken med huvudsaklig placering på förlossning och BB. På kliniken arbetar 31 medicinska sekreterare. Vi har cirka 3700 förlossningar/år och verksamheten pågår dygnet runt.
Kvinnokliniken ligger på Näl och har öppenvårdsmottagning, slutenvårdsavdelning, förlossning, BB och specialistmödravård.
Barnkliniken har öppenvård både på NÄL och i Uddevalla men slutenvården är koncentrerad till NÄL, avdelning 23 och 34. 
 

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta i team med vårdpersonalen kring den födande/nyförlösta kvinnan och nyfödda barnet. I arbetsuppgifterna ingår att skriva journalanteckningar, in- och utskrivningar, reservnummeruttag, tolk- och sjukresebeställningar med mera. Du kommer också att ha ett samarbete med de övriga medicinska sekreterarna som arbetar på de övriga enheterna på klinikerna.

Dokumentation på förlossning och BB görs i journalsystemet Obstetrix. Barn- och kvinnokliniken dokumenterar i Melior.

Arbetstider
Arbetstider schemalagd dag/kväll/helg  

Kvalifikationer
Vi söker dig som har utbildning i Vårddokumentation och har god vana av journalsystemen Melior, Medspeech och patientadministrativa systemet Elvis. Har du kunskaper i Obstetrix är det ett plus. Goda kunskaper i svenska språket är ett krav. Meriterande är om du har utbildning i sjukdomsklassificering.  

Vi söker dig som är professionell i din yrkesutövning och vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom god initiativ- och samarbetsförmåga och positivt bemötande. Vi ser gärna att du är flexibel och har en positiv inställning till verksamhetsutveckling.


Välkommen med din ansökan

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2017/4514
Kontakt
  • Enhetschef Sirpa Andersson, , tfn 010-435 24 50
Facklig företrädare
  • Vision Ulrika Andersson, , tfn 010-435 69 45
  • Vision Gunilla Jonson, , tfn 010-435 69 46
Publicerat 2017-06-19
Sista ansökningsdag 2017-07-18

Tillbaka till lediga jobb