Skaraborgs Sjukhus, M3, Hjärtmedicin avd 32

Skaraborgs Sjukhus (SkaS) bedriver verksamhet på fyra orter i Skaraborg; Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och har över 4000 medarbetare som tillsammans med patienter och samarbetspartners arbetar för att ge invånare i närområdet en god vård och hälsa. Vi arbetar långsiktigt och systematiskt för att ge patienterna en säker vård och våra medarbetare en utvecklande och trivsam arbetsplats.
Västra Götalandsregionens vision är Det goda livet.

Beskrivning

Hjärtmedicin på Skaraborgs Sjukhus Skövde innefattar hjärt-IVA, hjärtmedicinsk eftervård, kortvård, samt hjärtmottagningar. Vi arbetar med akut och elektiv verksamhet och ansvarar för hjärtmedicinsk specialistsjukvård i Skaraborg. Verksamheten har idag ca 100 medarbetare anställda. Här finns sjuksköterskor, undersköterskor och läkare som arbetar tillsammans i såväl det dagliga omvårdnadsarbetet som utvecklingsarbetet.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består av kardiologisk omvårdnad i slutenvård. Detta innefattar bland annat övervak, medicinering och EKG-tagning. I förlängningen kan det även bli aktuellt med handledning av studenter samt intern och extern kompetensutveckling. Hos oss får du möjligheten att ingå i ett kompetent team där du ges möjlighet till såväl yrkesmässig som personlig utveckling. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet från kardiologiskt vårdarbete. Vi ser att du har ett gott patientbemötande och ett professionellt förhållningssätt till patient och anhöriga. Du har lätt för att samarbeta och anpassa dig till de ändrade omständigheterna som en akutvårdsavdelning innebär.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt

Schemalagd tjänstgöring dag, kväll, natt samt helg ingår. Även beredskapspass.
Vi intervjuar löpande, välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%, 38,25 tim/vecka
Ort Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2017/4568
Kontakt
  • Christoffer Larsson, enhetschef, 0500 - 43 12 90
  • Kerstin Larsson, enhetschef, 0500 - 47 36 61
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 0500 - 43 19 36
Publicerat 2017-06-19
Sista ansökningsdag 2017-08-31

Tillbaka till lediga jobb