Närhälsan Skövde Barnmorskemottagning

Närhälsan är störst i Sverige på primärvård. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss
Närhälsan Barnmorskemottagning i Skövde söker en legitimerad barnmorska.
Tjänsten är en
tillsvidareanställning med omfattning 100 %. Tillträde enligt överenskommelse.
Anställningen innebär arbete på Barnmorskemottagningen i Skövde.

Skövde barnmorskemottagning är en del av området M5, Mödrahälsovården i östra Skaraborg. Hela området är HBT diplomerat och arbetar enligt ISO ledning och kvalitetssystem. På mottagningen arbetar ca 10 barnmorskor. Vi har även tillgång till allmänläkare och specialist läkare viss tid i veckan. Arbetsgruppen har en bra balans mellan mer erfarna barnmorskor och de som har arbetat kortare tid inom mödrahälsovården.
Anställningen kan även innebära tjänstgöring på annan ort då vi samverkar inom Skaraborg.
Nyanställd personal får ta del av ett introduktionsprogram som innehåller både bredvid gång, intern och extern utbildning. Hen får även en mentor under sitt första anställningsår.

Om arbetet
Självständigt arbete i mödravård med graviditetsövervakning, föräldrautbildning i grupp, preventivmedelsrådgivning, STI-förebyggande arbete och gynekologiska cellprovskontroller. Mottagningsarbetet är varierande och innehåller även telefonrådgivning via Call Me. Arbetstiden är i huvudsak dagtid, men viss kvällstidstjänstgöring kan förekomma.

Om dig
Du är legitimerad barnmorska, gärna med förskrivningsrätt och erfarenhet från mödrahälsovården. Det är viktigt att du som person är ansvarstagande, positiv, flexibel, har god samarbetsförmåga och ett professionellt förhållningssätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön enligt avtal
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2017/4571
Kontakt
  • Lise-Lotte Blom, Enhetschef, tel. 070-565 41 47
  • Gro Ims Johansson, Områdeschef, tel. 072-740 26 69
Facklig företrädare
  • Ingela Olsson, Vårdförbundet, tel. 070-226 53 90
Publicerat 2017-06-19
Sista ansökningsdag 2017-07-17

Tillbaka till lediga jobb