Kungälvs Sjukhus, Geriatrik- och rehabiliteringskliniken, Rehabenhet

Kungälvs sjukhus som är en del av Västra Götalandsregionen, är ett växande, hälsofrämjande akutsjukhus beläget strax norr om Göteborg. Sjukhuset har drygt 200 vårdplatser och ca 1600 anställda. Vi har akut och planerad verksamhet inom kirurgi/urologi/ortopedi, invärtesmedicin, geriatrik och rehabilitering samt psykiatri. Vi har ett gott samarbete med omgivande närsjukvård och Sahlgrenska universitetssjukhuset.
Sjukhuset befinner sig i ett spännande utvecklingsskede där verksamheten kommer att expandera de närmaste åren i helt nya vårdbyggnader.

Beskrivning

Geriatrik- och rehabiliteringskliniken är en akutklinik där det ingår två vårdavdelningar (sjukhusets strokeenhet och ortopedisk rehab) samt en rehabenhet som består av smärtenhet,  AVH-team (Avancerad Vård i Hemmet), arbetsterapi, sjukgymnastik, kurator och logoped.  

Arbetsuppgifter

Sjukgymnastiken servar sjukhusets alla somatiska avdelningar och du kommer att arbeta på två av dem tillsammans med en kollega.

Kvalifikationer

Vi söker Dig som är legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut, gärna med tidigare sjukhuserfarenhet. Du är initiativrik, flexibel och har god samarbetsförmåga. Vi kommer att lägga stor vikt vid Dina personliga egenskaper.

 

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2017-08-28 eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kungälv
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2017/4912
Kontakt
  • Marianne Thordén, rehabchef, 0303-985 97
Facklig företrädare
  • Fysioterapeuterna, 0303-98 000 (vxl)
Publicerat 2017-07-17
Sista ansökningsdag 2017-07-31

Tillbaka till lediga jobb