Kungälvs Sjukhus, Geriatrik- och rehabiliteringskliniken, Rehabenhet

Vill du bli en del av Nya Kungälvs sjukhus – det växande akutsjukhuset med ett varierande sjukdomspanorama som präglas av nära samarbete och korta beslutsvägar. Vi har ett personcentrerat arbetssätt där patienten sätts i fokus och medarbetarna ges en utvecklande och trivsam arbetsmiljö.
Sjukhuset befinner sig i ett spännande utvecklings- och expansionsläge där om- och tillbyggnad pågår för att möta framtidens vårdbehov.
Vårt mål är att ge högsta kvalitet i det medicinska omhändertagandet.

Beskrivning

Geriatrik- och rehabiliteringskliniken är en akutklinik där det ingår två vårdavdelningar (sjukhusets strokeenhet och ortopedisk rehab) samt en rehabenhet som består av smärtenhet,  AVH-team (Avancerad Vård i Hemmet), arbetsterapi, sjukgymnastik, kurator och logoped.  

Arbetsuppgifter

Sjukgymnastiken servar sjukhusets alla somatiska avdelningar och du kommer att arbeta på två av dem tillsammans med en kollega.

Kvalifikationer

Vi söker Dig som är legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut, gärna med tidigare sjukhuserfarenhet. Du är initiativrik, flexibel och har god samarbetsförmåga. Vi kommer att lägga stor vikt vid Dina personliga egenskaper.

 

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2017-08-28 eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kungälv
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2017/4912
Kontakt
  • Marianne Thordén, rehabchef, 0303-985 97
Facklig företrädare
  • Fysioterapeuterna, 0303-98 000 (vxl)
Publicerat 2017-07-17
Sista ansökningsdag 2017-07-31

Tillbaka till lediga jobb