Naturbruksförvaltningen, Naturbruksgymnasiet Sötåsen

Med visionen "Vi utvecklar kompetens i världsklass för en hållbar framtid och det goda livet" driver Naturbruksförvaltningen utbildning inom ungdomsgymnasiet, särskolan, vuxenutbildningen och yrkeshögskolan. Skolorna Svenljunga, Sötåsen, Uddetorp och Biologiska Yrkeshögskolan (BYS) fungerar som kompetenscentra för de gröna näringarnas tillväxt och utveckling. Tillsammans med näringsliv och forskare driver förvaltningen energiprojekt och försöksverksamhet i framkant på skolorna. Naturbruksförvaltningen är en del av Västra Götalandsregionen.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i skolans arbetslag för kök och lokalvård. Arbetet innebär bland annat tillredning och servering, egenkontroll och att ta del av alla för arbetslaget förekommande arbetsuppgifter. Vi arbetar efter VGR´s miljömål för hållbar utveckling. Målet i år är 60 % ekologiska livsmedel i år.

Kvalifikationer

Vi söker nu engagerade, mål- och serviceinriktade personer med gedigen kunskap inom yrket.

Du har god samarbetsförmåga och vill arbeta i arbetslag. Arbetslaget arbetar som ett team; du ska vara flexibel, har förmåga att själv ta initiativ för att lösa problem som kan uppstå, hitta lösningar och ta ett gemensamt ansvar för de uppgifter som arbetslaget ska utföra. Du ska tycka om att ge service samt vilja att vara med och utveckla arbetslaget och verksamheten.

Du har intresse för att arbeta med ungdomar och vill verka för att alla skall trivas och må bra på skolan.

Vi lägger stor vikt vid positivt tänkande och att man har service- och ansvarskänsla. Du måste tycka om att arbeta med människor - du möter elever, föräldrar, gäster samt personal varje dag.

Utbildning

Utbildning inom restaurang och storhushåll samt flera års erfarenhet från yrket. Datakunnig samt utbildning i egenkontroll. Påbyggnadsutbildning räknas som merit och erfarenhet av specialkostberedning. Likaså erfarenhet från lokalvård.

Körkort

B-körkort erfordras.

Villkor

Arbetet innebär timavlönad arbetstid efter behov.

Inom Naturbruksförvaltningen strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. För att nå jämställdhet i gruppen vill vi gärna ha manliga sökande. Rekryteringen sker löpande och du kan därför komma att bli kontaktad innan ansökningstiden gått ut.

Anställningsform Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde HT-17
Löneform Timavlönad
Anställningen avslutas 2017-12-31
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Timanställning efter överenskommelse
Ort Töreboda
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2017/5422
Kontakt
  • Elisabeth Stockman, enhetschef, 070-247 49 25
  • Sabina Knutsson, Kock/arbetsledare, 070-082 33 07
Facklig företrädare
  • Peter Strålman Kommunal, 070-300 42 47
Publicerat 2017-08-11
Sista ansökningsdag 2017-08-25

Tillbaka till lediga jobb