Närhälsan Gyn mottagning Kungshöjd

Närhälsan är störst i Sverige på primärvård. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Närhälsan Kungshöjds gynmottagning är centralt belägen i Göteborg, vi arbetar med alla delar inom öppenvårdsgynekologin och har ett nära samarbete med Närhälsans barnmorskemottagningar i Göteborg, samt sexual-medicinskt centrum. Mottagningen har ett uppföljningsansvar för kvinnor i centrala Göteborg med avvikande cellprov enligt regionalt vårdprogram, vilket då innebär kolposkopi och slyngkoniseringar. Vi arbetar ständigt med förbättringar och utveckling. Vi är ett bra team bestående av gynekologer, barnmorskor, undersköterskor och adminstrativ personal. Vi har förmånen att få arbeta i ljusa och fina lokaler, mitt i hjärtat av Göteborg.

Om arbetet

Vi söker nu dig som är specialist i gynekologi/obstetrik för arbete inom öppenvårdsgynekologi och mödravård. Du önskar arbeta både självständigt och i team med ett kompetent och sammansvetsat gäng, på en expanderande mottagning med stor potential där patientkontinuitet har hög prioritet.

Om dig

Du som söker tjänsten är specialistläkare inom gynekologi/obstetrik. Erfarenhet av öppenvårdsgynekologi är meriterande och gärna ett intresse för obstetrik i öppenvård. Önskvärt är om intresse för dysplasi finns, men även andra specialintressen är också av värde. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Övrigt

Förmåner som ingår i en trygg anställning hos oss Närhälsan är: 

* kontinuerlig och individuell fortbildning 

* friskvårdsbidrag

* semesterförmåner

* bra försäkringar och pensionsvillkor

* möjlighet att löneväxla till pensionsavsättning

* löneutfyllnad vid föräldraledighet och sjukdom när maxersättning uppnåtts

* synundersökning och arbetsglasögon vid behov

Välkommen med din ansökan!


Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2017/5787
Kontakt
  • Lotta Holmqvist, enhetschef, 070-082 23 08
Facklig företrädare
  • Läkarföreningen, Carina Iloson , 070-082 21 31
Publicerat 2017-08-29
Sista ansökningsdag 2017-10-01

Tillbaka till lediga jobb