Skaraborgs Sjukhus, Område Medicin, M2, Äldrepsykiatri

Skaraborgs Sjukhus (SkaS) bedriver verksamhet på fyra orter i Skaraborg; Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och har över 4000 medarbetare som tillsammans med patienter och samarbetspartners arbetar för att ge invånare i närområdet en god vård och hälsa. Vi arbetar långsiktigt och systematiskt för att ge patienterna en säker vård och våra medarbetare en utvecklande och trivsam arbetsplats.
Västra Götalandsregionens vision är Det goda livet.

Beskrivning
-Lockas du av att få utveckla vården med patienten i fokus och i god samverkan med andra aktörer? Då är Du den vi söker!

Du kommer att få möjligheten att, tillsammans med andra professioner, vara med att utveckla ett multidisciplinärt team för äldre personer med eller inslag av psykisk sjukdom. Du kommer också få möjligheten att utarbeta/utveckla rutiner och arbetsformer för konsultativa insatser gentemot primärvård, kommunens äldrevård och somatisk specialistsjukvård.

Arbetsuppgifter
I ditt arbete utgår du från patientens individuella mål. Ditt fokus är att patientens vardag ska fungera så bra och på ett så tillfredsställande sätt som möjligt. Tillsammans med andra professioner utreder och behandlar du patienten till största delen i hemmet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Meriterande är erfarenhet av att ha jobbat med psykisk sjukdom. Du är en självgående person med naturligt driv, som samtidigt uppskattar de fördelar som ett gott samarbete med kollegor och övriga samarbetspartners medför. Du sätter patientens bästa i centrum och är lyhörd för dennes behov. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
Arbetstiden är dagtid måndag till fredag. Vid tillsättning inom psykiatrin begär vi utdrag ur misstanke- och belastningsregistret. Denna förfrågan hanteras av arbetsgivaren.

Körkort är ett krav då besöken till största delen är i patientens hem.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 40 tim/vecka, 100 %
Ort Falköping
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2017/6380
Kontakt
  • Camilla Berg, enhetschef, 0515-877 17
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet , 0500 - 43 10 36
Publicerat 2017-09-20
Sista ansökningsdag 2017-10-30

Tillbaka till lediga jobb