Närhälsan, Göteborgsregionen, Gynmottagning Mölndal

Närhälsan är störst i Sverige på primärvård. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Närhälsan Mölndal gynekologmottagning är belägen vid Krokslätts torg med goda kommunikationsmöjligheter. Vi arbetar med alla delar inom öppenvårdsgynekologin och har ett nära samarbete med Närhälsans barnmorskemottagningar i Södra Bohuslän. Mottagningen har ett uppföljningsansvar för kvinnor i kommunerna Mölndal, Partille och Härryda med avvikande cellprov enligt regionalt vårdprogram. Vi arbetar ständigt med förbättringar och utveckling. Vi är ett bra team bestående av gynekologer, barnmorskor, undersköterskor och medicinska sekreterare.

Om arbetet

Vi söker nu dig som är specialist i gynekologi/obstetrik för arbete inom öppenvårdsgynekologi och mödravård. Du önskar arbeta både självständigt och i team med ett kompetent och sammansvetsat gäng, på en mottagning med stor potential där patientkontinuitet, vårdkvalitet och patientnöjdhet har hög prioritet.

Om dig

Du som söker tjänsten är specialistläkare inom gynekologi/obstetrik. Erfarenhet av öppenvårdsgynekologi är meriterande. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Mölndal
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2017/6651
Kontakt
  • Agnetha Kjellberg, enhetschef, 070-842 36 67
Facklig företrädare
  • Sveriges Läkarförbundet, Carina Iloson , 070-082 21 31
Publicerat 2017-09-29
Sista ansökningsdag 2017-11-01

Tillbaka till lediga jobb