Folktandvården, Specialkliniken för sjukhustandvård/oral medicin Göteborg

Folktandvården Västra Götalands vision är ”Frisk i munnen hela livet”. Vi gör skillnad för människors hälsa. Vår kompetens, ambitionsnivå, utvecklingskraft och storlek är helt unik inom svensk tandvård. Hos oss får du ett meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, gott ledarskap och bra utvecklingsmöjligheter.

Folktandvården Västra Götalands vision – Frisk i munnen hela livet – står för vår ambition att arbeta hälsofrämjande och att förebygga sjukdomar. Våra tre kärnvärden är Hälsa, Kompetens och Service.

Därför erbjuder vi:

- goda utvecklingsmöjligheter och karriärvägar så att du som medarbetare kan fortsätta att växa och utvecklas.
- nyutbildade ett omfattande handledningsprogram av erfarna kollegor för att ge dig en riktigt bra start.
- förmåner som uppmuntrar till god hälsa som bland annat individuell hälsoprofil, massage, friskvårdskuponger för träning på fritiden samt fri öppen hälso- och sjukvård.

Kliniken

Sjukhustandvården Oral Medicin är en klinik inom Specialisttandvården Västra Götaland.  Kliniken är belägen på Odontologen och bedriver omfattande patientverksamhet inom sjukhustandvårdens alla traditionella områden. Personalen är erfaren och välutbildad. Även forskning, vårdutveckling, undervisning och kompetensutveckling är viktiga delar av vårt arbete.

Arbetsuppgifter

Du är en del av vårdteamet, som arbetar med patienter som har behov av särskilda tandvårdsinsatser och kräver särskilt omhändertagande.
Kliniken erbjuder omväxlande arbetsuppgifter med assistans vid patientarbete, narkostandvård men också administrativa sysslor, arbete i steril och reception, samt vid vissa tillfällen medverka i grundutbildningen till tandläkare.

Kvalifikationer

  • Tandsköterskeutbildning
  • God datorvana
  • Goda kunskaper i svenska språket.

Vi söker dig som är duktig på att skapa goda relationer och som samarbetar väl med andra. Du månar om patienten, har ett gott bemötande och god pedagogisk förmåga. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter, tar egna initiativ och vill bidra med hela din kompetens. En händelserik arbetsmiljö motiverar dig. Du har god överblick och ligger alltid steget före. Har du några års erfarenhet som tandsköterska är det meriterande men inget krav. Goda kunskaper i journalsystemet T4 är meriterande, liksom tidigare tjänstgöring inom sjukhustandvård eller liknande tandvård.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi kommer att ta kontakt med dig så fort din ansökan kommit in och påbörja rekryteringsarbetet. Det innebär en första intervju med någon av våra rekryterare från HR-enheten och sedan kommer klinikcheferna att intervjua direkt efter att ansökningstiden gått ut. Vi berättar gärna mer om vår arbetsgång när vi talas vid.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 40 tim/vecka
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2017/8380
Kontakt
  • Verksamhetschef: Lena Lindahl, 010-4417824
Facklig företrädare
  • Vision: Mari Liepins, 0730-602540
Publicerat 2017-12-07
Sista ansökningsdag 2018-01-03

Tillbaka till lediga jobb