Närhälsan Biskopsgården vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om arbetet

I dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer det ingå utveckling och förbättringsarbetet av vårdcentralen tillsammans med verksamhetschef, där bland annat försäkringsmedicinskt- samt Strama arbete ingår. Du kommer att vara handledare både för Underläkare och AT-/ST-läkare, men även övriga legitimerade kollegor på vårdcentralen. Du utför kliniskt arbete efter eget önskemål samt att det kommer finnas möjlighet till arbete på barnavårdcentral, äldreboenden eller med hembesök. Du kommer även få möjlighet att delta regelbundet i ett fortbildningsnätverk med distriktsläkare på Närhälsans vårdcentraler i området.

Om oss

Närhälsan Biskopsgården vårdcentral ligger på Hisingen i södra Biskopsgården, beläget i ett mångkulturellt område. Vi arbetar ständigt för att utveckla vårdcentralen där våra ledord följer Närhälsans kärnvärden; Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande. Vår verksamhet skall präglas av patientsäkerhet, servicekänsla och gott bemötande på alla nivåer.

Här har vi roligt tillsammans och söker nu dig som vill bli en del av vårt team. Välkommen att jobba med oss på Närhälsan Biskopsgården vårdcentral!

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad läkare med specialistkompetens inom allmänmedicin. Du kan ha lång erfarenhet eller vara nyfärdig specialist. Vi ser gärna att du har ett intresse av att handleda ST-/AT-läkare och Underläkare.

Som person är du flexibel samt har lätt för att samarbeta med kollegor och våra patienter. Därtill har du ett professionellt bemötande, vill vara delaktig och påverkar vårdcentralens utveckling tillsammans med oss.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 80-100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2017/8735
Kontakt
  • Mona Zaffar, T f Vårdcentralschef, Tfn 031 - 747 94 57
Facklig företrädare
  • Emma Spak, Läkarförbundet/SACO , Tfn 0703 - 09 22 95
Publicerat 2018-04-12
Sista ansökningsdag 2018-04-26

Tillbaka till lediga jobb