Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Klinisk fysiologi

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Till Klinisk Fysiologi söker vi Dig som är på väg mot examen, ny i yrket eller Dig som jobbat i några år. Som Biomedicinsk analytiker på Klinisk fysiologi får du både bredd och möjlighet att specialisera dig inom någon av våra metoder. Du trivs i en händelserik verksamhet med både rutinarbete och möjlighet att vara med att utveckla verksamheten på ett av landet största klinfys-lab.

Låter det som något för Dig? Då är du välkommen att söka till oss.

Vår verksamhet

Klinisk Fysiologi är en serviceverksamhet med remittenter från hela Västra Götalandsregionen. Verksamheten har öppet dagtid, vardagar. Oavsett vilken av tomterna (Sahlgrenska, Mölndal, Östra) du arbetar på kan du förvänta dig en hög teknologisk standard och kvalitetsmedvetenhet.

Vi är cirka 170 anställda som tillsammans handhar ett brett utbud av undersökningsmetoder inom ultraljud (hjärta, kärl, njurar), nuklearmedicin inklusive. PET/CT samt arbets-/och lungfysiologi. Vi arbetar i team med biomedicinska analytiker, läkare och sekreterare. Som medarbetare vill vi ge dig möjlighet att utvecklas i din yrkesroll och använder för det, en karriärutvecklingsmodell.

De senaste åren har verksamheten varit inne i en spännande utvecklingsfas med sammanslagning av all Klinfys-verksamhet på Sahlgrenska Universitetssjukhuset, inflyttning i ett nybyggt Bild-och Interventionscentrum, renovering av lokaler, införande av nytt patientadministrativt system med mera.

Även verksamheten på Östra kommer inom några år att flytta in i nybyggda lokaler med utökad verksamhet, vilket innebär att vi överlag befinner oss i moderna, ändamålsenliga lokaler med fantastiska förutsättningar för samarbete och samordning. En ökad efterfrågan på våra undersökningar gör att verksamheten expanderar vilket framför allt gäller vår nuklearmedicinska sektion, där vi om något år kommer att ha totalt 3 PET-kameror, en PET/MR samt flera SPECT/CT-kameror på båda tomterna.

Låter det intressant?

För att söka till oss behöver du vara biomedicinsk analytiker med svensk legitimation eller på väg att ta svensk biomedicinsk analytikerexamen senast i juni 2018. Har Du erfarenhet från arbete inom Klinisk fysiologi är det meriterande. Du ska trivas med rutinarbete och samtidigt gilla att växla mellan olika metoder.

Som biomedicinsk analytiker utför du undersökningar och rutiner som ingår i arbetet och du deltar i metodutveckling och förbättringsarbete. Du tar ansvar och driver dina arbetsuppgifter i mål på egen hand, du kan även anpassa dig och omprioritera när det behövs. Du tycker om att det händer mycket då en stor del av undersökningarna är av akut karaktär.

Vi arbetar i team och har mycket kontakter med andra enheter, inom och utanför sjukhuset. Du behöver därför vara bra på att samarbeta och vara tydlig i din kommunikation. Arbetet kräver att du ska kunna uttrycka dig väl på svenska, i både tal och skrift. Du är mån om att leverera en god service och hög kvalitet. Du bör också tycka att det är viktigt med ett gott bemötande gentemot patienter och arbetskamrater samt att ha patienten i fokus.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg, Mölndal
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/316
Kontakt
  • Vårdenhetschef Östra, Kristina Nilsson, 031 - 343 49 16
  • Sektionsledare Östra, Valentina Dram Söndberg, 031 - 343 49 22
  • Vårdenhetschef Sahlgrenska/Mölndal, , Cathrine Eneroth 031 - 343 08 01
Facklig företrädare
  • Östra, Gustav Alrup, 031 - 343 53 67
  • Sahlgrenska/Mölndal, Annica Corneliusson, 031 - 342 88 55
Publicerat 2018-01-12
Sista ansökningsdag 2018-01-26

Tillbaka till lediga jobb